Hasbulla Magomedov:

- Angriper meg for ingenting

Influenseren Hasbulla (20) bryter tausheten etter at han la ut den omstridte videoen der han slo og dro katten sin i ørene.

GÅR VIRALT: Russiske Hasbulla Magomedov er en megasnakkis i sosiale medier. Nå er han i hardt vær. Foto: Instagram
GÅR VIRALT: Russiske Hasbulla Magomedov er en megasnakkis i sosiale medier. Nå er han i hardt vær. Foto: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Internettfenomenet Hasbulla Magomedov (20) har fått massiv kritikk for en kattevideo han publiserte i sosiale medier for noen dager siden.

I klippet, som ble slettet etter kort tid, kunne man se en person dra en katt i ørene, i tillegg til at den ble slått gjentatte ganger i ansiktet.

Katten løp av gårde og så tilsynelatende ut til å være misfornøyd med behandlingen.

Folk gikk raskt ut og anklaget den russiske influenseren for dyremishandling.

- Dro henne forsiktig

Nå bekrefter Magomedov på Twitter at det var han som dro sin egen katt Barsik i ørene på videoen.

20-åringen, som tidligere har erklært seg selv som en stor dyrevenn, hevder at han ikke slo katten sin, slik det kan se ut til på videoen som gikk viralt i sosiale medier.

- Til dere som tror at jeg slo katten: Jeg trakk henne bare i øret, og det var det. Jeg dro henne bare forsiktig i øret, forklarer internettsensasjonen.

Bakgrunnen var at 20-åringen skulle sette katten på plass fordi den hadde oppført seg dårlig:

- Jeg elsker katten min mer enn noe annet. Hadde jeg ikke gjort det, ville jeg aldri ha hatt henne hjemme hos meg. Katter er det dyret jeg elsker høyest. Og fordi hun var ulydig, skjelte jeg henne litt ut. Dere angriper meg for ingenting, sier han videre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer