Robert Pattinson:

Angrer: - Pengene tok slutt

Filmstjernen satset i utgangspunktet på en helt annen karriere.

KARRIERE: Robert Pattinson drømte ikke alltid om å bli skuespiller. For noen år tilbake satset han på en helt annen karriere. Foto: Emma McIntyre/Getty Images/AFP/NTB
KARRIERE: Robert Pattinson drømte ikke alltid om å bli skuespiller. For noen år tilbake satset han på en helt annen karriere. Foto: Emma McIntyre/Getty Images/AFP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen tvil om at Hollywood-stjernen Robert Pattinson (35) ble svært populær etter at han kapret rollen som vampyren Edward Cullen i «Twilight»-sagaen.

Pattinson hadde imidlertid vært å se på filmlerretet tidligere. I 2005 debuterte han i en rolle i «Harry Potter og ildbegeret», hvor han spilte Cedric Diggory, en elev på Hogwartz.

Men etter dette trakk han seg tilbake fra rampelyset.

Til tross for at filmstjernen hadde en lovende karriere fremfor seg, var ikke det nok. På den tiden ville han nemlig satse i en helt annen retning.

- Pengene tok slutt

Pattinson, som bare var 19 år gammel da han spilte i «Harry Potter» klarte å livnære seg av inntektene som fulgte med. Det førte til at han etter hvert flyttet til en leilighet i London.

Drømmen var nemlig å satse for fullt på musikkarrieren. Det forteller han i et intervju med det amerikanske magasinet GQ.

«Twilight»-stjernen vokste opp med å spille både gitar og piano. Men det var ikke alltid det lå i kortene at han skulle satse.

- Det var ingen som påsto at en musikkarriere var noe for meg. Men jeg hadde mange spillejobber hele tiden. Jeg gjorde en del «open mic»-jobber, men så tok pengene mer eller mindre slutt, sier han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer