Angrer på vill i trusa-kommentaren

- Det der er en typisk greie som bare jeg greier å si, sier Tone Damli til Seoghør.no.

SEOGHØR.NO: Mandag denne uken slapp Tone Damli (25) sin nyeste singel «Perfect World», og i den anledning gjestet hun Stian Lilleheil Eliassens (35) radioprogram «Stian» på NRK P3 tirsdag ettermiddag.

Radiovert Stian klarte ikke å dy seg, og spurte Tone rett ut om hun har forandret seg etter sjokkbruddet med skuespillerforloveden Aksel Hennie (37):

- Vanskelig spørsmål. Jeg har vel sikkert forandret meg littegrann, men har ikke blitt noe mer vill i trusa. Jeg tar det ganske med ro, og jobber veldig masse. Jeg jobber jo som regel hver helg når de andre er ute og koser seg. Om jeg har forandret meg? Njæi. Vet ikke, forklarer Tone. 

Kommentaren ble raskt plukket opp og fikk mye oppmerksomhet. Spesielt det med at hun «ikke har blitt noe mer vill i trusa» har gitt Tone spalteplass.

Da popstjernen onsdag kveld gjestet Sony Music sin lanseringsfest i Oslo fikk hun muligheten til å kommentere uttalelsen og hva som ligger bak.

- Det legger jeg ingen ting i. Det der er en typisk greie som bare jeg greier å si, og som det ligger veldig lite bak, sier sangeren til Se og Hør.

Det har lenge gått rykter om at Tone har funnet kjærligheten med med Bærums-gutten Markus Foss (31), som Se og Hør skrev om allerede i juni.

Etter det Se og Hør kjenner til er de to gamle kjente, men det er først den siste tiden at vennskapet har utviklet seg til noe mer. De to har over en lengre tid hatt stevnemøter i skjul, og i juli var hun og kjæresten Markus, i tillegg til flere venner, på ferie sammen i solfylte Miami

Tone ankom Sony-festen med den tidligere Idol-stjernen og Melodi Grand Prix-deltakeren Adelèn (16), som også befinner seg i den mektige artist-stallen til Tones manager David Eriksen.

LES OGSÅ:   - Jeg har ikke blitt noe mer vill i trusa