Ozzy Osbourne:

Angrer på utroskapen

– Jeg var en idiot.

ANGRER PÅ UTROSKAPEN. Ozzy angrer på utroskapen og uttrykker at han er lei seg for hvordan det ikke bare har såret både kona, men hele familien. Foto: NTB Scanpix.
ANGRER PÅ UTROSKAPEN. Ozzy angrer på utroskapen og uttrykker at han er lei seg for hvordan det ikke bare har såret både kona, men hele familien. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Den siste tiden har Sharon Osbourne (64) snakket åpent om utroskapen rockerestjernen Ozzy Osbourne (68) har utsatt henne for.

Nå tar imidlertid Ozzy selv bladet fra munnen og sier at han angrer på sine sidesprang, ifølge Contactmusic.

Det er først og fremst at han såret kona som plager han mest, men den tidligere «Black Sabbath»-vokalisten beklager også for hvordan han såret familien i sin helhet.

- Jeg såret min kone og hele familien og skapte mye sjokk og skam. Jeg elsker min kone, og det har gjort at jeg har forstått hvor stor idiot jeg har vært.

UTRO: Ozzy skal ha vært utro en rekke ganger, men konen Sharon har valgt å tilgi rockeren. Foto: NTB Scanpix.
UTRO: Ozzy skal ha vært utro en rekke ganger, men konen Sharon har valgt å tilgi rockeren. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

- Da jeg var en gal j**** er jeg heldig hun ikke gikk fra meg, forteller han.

Annonserte brudd

I fjor annonserte ekteparet Osbourne at de skulle gå fra hverandre etter 33 års ekteskap, etter at Ozzy atter en gang var tatt i utroskap. Denne gangen var elskerinnen en 22 år yngre frisør.

Måneder etter bestemte Sharon seg allikevel for å ta han tilbake.

Til magasinet Rolling Stones uttaler han at det er trygt å si at han og kona elsker hverandre, og at det ikke finnes noen annen kvinne han heller vil tilbringe resten av livet sitt sammen med.

Han innrømmer gjerne at paret har et temperamentsfullt ekteskap med eksplosive krangler og at de gjør mange feil, men han har ingen forståelse for par som hevder de ikke utveksler krasse ord til hverandre, eller ektepar som hevder de ikke krangler.

- Når man hører disse parene som sier at «vi har vært gift i 35 år og vi har aldri hatt en krangel», sier jeg «dere må ha bodd i et fuckings forskjellig land», forteller han.

TURBULENT FORHOLD: Det går fremdeles hett for seg når Ozzy og Sharon Osbourne krangler, men de har allikvel holdt sammen i 34 år. Foto: NTBscanpix
TURBULENT FORHOLD: Det går fremdeles hett for seg når Ozzy og Sharon Osbourne krangler, men de har allikvel holdt sammen i 34 år. Foto: NTBscanpix Vis mer

Slitt med alkohol- og narkotikamisbruk

At artisten har hatt en livsstil utenom det vanlige kunne seerne selv se i realityprogrammet «The Osbournes». Både som vokalist i bandet Black Sabbath, og som soloartist har han i høyeste grad levd opp til heavy-metal stempelet, og Ozzy har vært åpen om alkohol- og narkotikaforbruket sitt.

Tilbake i 2013 gikk det rykter om at Sharon og Ozzy skulle skilles på grunn av hans rusmisbruk. Den gang sjekket han inn til avvenning og i dag skal han altså være edru.

«The Osbournes»-stjernen har holdt seg edru de siste årene, men har innrømmet at den nye livsstilen ikke gjør ham spesielt lykkelig.

- Jeg er kommet til et merkelig sted med dette. Jeg er egentlig ikke glad over å være edru, men jeg ønsker ikke å være full heller. Noen fortalte meg at de følte det på akkurat samme måte da de også hadde vært edru i tre år, fortalte han ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter nedenfor.

Behandlet for sexavhengighet

Etter at ekteskapet i fjor nesten raknet som følge av sidesprangene, forklarte Ozzys talsmann til People.com hvorfor Ozzy til stadighet har vært utro.

- Ozzy Osbourne har de siste seks årene slitt med sexavhengighet, forklarte representanten til nettstedet.

Senere ga rockestjernen en helt annen forklaring i et intervju med The Times:

- Jeg er medlem av et jævla rockeband, er jeg ikke? Det har alltid vært groupies. Jeg ble akkurat fersket, gjorde jeg ikke? Jeg vedder for at andres ekteskap heller ikke er problemfrie. I alle ekteskap vokser man fra hverandre hvis man ikke tilbringer nok tid sammen, og det var en del av vårt problem. Jeg tror ikke at jeg er sexavhengig, sier han til avisen.

At kona Sharon (64), som leder talkshowet «The Talk», vet å bite bra seg er ikke ukjent, noe hun nylig også gjorde i et intervju med The Daily Telegraph. Der fortalte hun at mannen har vært utro med seks forskjellige kvinner.

- En russisk tenåring, en massøse i England, vår massøse og vår egen kokk, fortalte hun til magasinet.

- Han hadde kvinner i forskjellige land. I bunn og grunn, hvis du er en kvinne som enten gir Ozzy en ryggmassasje eller en tralle med mat, så gud hjelpe deg, avsluttet hun.

LES OGSÅ: - Hver dag er en kamp for å holde seg edru

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer