Angrer på «The Voice»-valg

- Jeg sier til meg selv: «Men snu deg, da!», sier Hanne Sørvaag.

LYKKELIG: Hanne Sørvaag er lykkeligere enn hun noen gang har vært som følge av «The voice»-jobben, og stortives med oppmerksomheten hun får av TV-seerne. Foto: FameFlynet Norway
LYKKELIG: Hanne Sørvaag er lykkeligere enn hun noen gang har vært som følge av «The voice»-jobben, og stortives med oppmerksomheten hun får av TV-seerne. Foto: FameFlynet Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med Hanne Sørvaag nederst i artikkelen!

SEOGHØR.NO: Hanne Sørvaag er en av de fire mentorene som hver fredag er med å dyrke fram Norges nye sangtalent i TV2-serien «The Voice».

Konseptet går ut på at mentorene sitter med ryggen til artistene, og må trykke på en knapp for at deltagerne skal gå videre i konkurransen. Selv om Sørvaag har fått med seg flere deltagere på sitt lag, angrer artisten ofte på at hun ikke reagerte annerledes under innspillingen.
 
- Det er jo litt merkelig. Nå sitter jeg selv klistret hver fredag og ser på «The Voice», og jeg sier til meg selv: «Men snu deg, da! Trykk, trykk». Og det er jo fordi at når jeg har sittet der har jeg hatt veldig mye å tenke på, sier Sørvaag til Seoghør.no.

- Jeg skulle tenke på varisjon på laget mitt, at ikke alle ble helt like. Jeg skulle tenke på fordeling, litt mannlig og litt kvinnelig. Jeg skulle tenke på litt forskjellige sjangere, og det er veldig kort tid vi hører dem. Du vet faktisk ikke fasit før du har hørt alle. Vi hørte over hundre og skulle velge fjorten hver. Jeg skjønner meg selv, men nå når jeg ser det i ettertid har jeg sittet og blitt frustrert.

Fredag tok dommerne sine siste valg. Her kan du se alle Hannes kandidater til å vinne TV-serien.

Hanne Sørvaag vil ikke røpe navn over hvem hun gjerne skulle ha tatt videre i konkurransen, men forteller at det spesielt er én person hun har tenkt mye på.

- Det er en som faktisk gikk ut som jeg har tenkt på lenge i ettertid, men han hadde bare en sånn stjerneglans over seg. Det er jo det som er med dette konseptet, at det er stemmen som skal telle mest. Det er jo på «Idol» og «X Factor» at sånne ting som image og stjernefaktor får styre endel mer. Her er det kun stemmen som skal slippe gjennom på første forsøk, og da må jeg også godta at det er sånn, sier Hanne til Seoghør.no.

Men selv om «The voice»-jobben har ført til frustrasjon og søvnløse netter, mener artisten at hun takket være TV-serien har det bedre enn noen gang.

- Jeg føler at jeg våkner opp og har et drømmeliv. Jeg har vel aldri vært lykkeligere enn jeg er nå, så jeg er utrolig takknemlig. Jeg tror det handler litt om at jeg har måttet jobbe for ting. Det er tolv år siden jeg fikk platekontrakt og begynte profesjonelt med musikk, og nå har det løsnet ordentlig på mange plan for meg.

Med TV-profileringen opplever Hanne Sørvaag økt interesse rundt henne som person, og Stavanger-jenta stortrives med å være kjendis.

- Den er sånn som jeg så for meg at den skulle være. Nå går jeg på butikken eller setter meg i en taxi og så vet de hva jeg heter, og lurer på hva jeg synes om den forrige deltageren jeg fikk på laget mitt. Jeg synes det er veldig gøy. For meg er dette noe som bare står i stil med hvor lenge jeg har holdt på, og det jeg har levert, sier «The voice»-mentoren til Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  - Antrekket er kanskje litt oppbrukt nå

Se video med Hanne Sørvaag her:[obj:media:10854]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer