Kylie Jenner:

Angrer på sønnens navn

Kylie Jenner deler oppsiktsvekkende beskjed.

FORELDRE: 2. februar ble Kylie Jenner og Travis Scott foreldre for andre gang. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB
FORELDRE: 2. februar ble Kylie Jenner og Travis Scott foreldre for andre gang. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidlig i februar kunne den verdenskjente realitystjerna og sminkemogulen Kylie Jenner (24) og rapperen Travis Scott (30) dele den hyggelige nyheten om at de hadde blitt foreldre for andre gang.

Denne gangen ønsket de sønnen sin velkommen til verden, og kort tid senere avslørte hun at han hadde fått navnet Wolf Webster.

Nå er det imidlertid blitt kjent at sønnen skal få nytt navn.

Skifter navn

Det skriver Jenner selv i et innlegg på Instagrams historiefunksjon.

«Til orientering så er ikke navnet til sønnen vår Wolf lenger», skriver tobarnsmoren til sine 320 millioner følgere, og fortsetter:

«Vi følte bare virkelig ikke at det var ham. Jeg ville bare dele det, siden jeg ser Wolf overalt», forklarer hun videre.

Realitystjernen som har datteren Stormi (4) fra før, deler riktignok ikke noe mer enn det, så eksakt hva sønnens nye navn kommer til å bli, er foreløpig ikke blitt kjent.

Man skulle kanskje ikke tro at det var mulig å skifte navn så enkelt, men i Norge kan man fylle inn et søknadsskjema via Skatteetatens nettsider, og hvis man er under 18 år krever det samtykke fra foreldre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.