Kylie Jenner:

Angrer på sønnens navn

Kylie Jenner deler oppsiktsvekkende beskjed.

FORELDRE: 2. februar ble Kylie Jenner og Travis Scott foreldre for andre gang. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB
FORELDRE: 2. februar ble Kylie Jenner og Travis Scott foreldre for andre gang. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidlig i februar kunne den verdenskjente realitystjerna og sminkemogulen Kylie Jenner (24) og rapperen Travis Scott (30) dele den hyggelige nyheten om at de hadde blitt foreldre for andre gang.

Denne gangen ønsket de sønnen sin velkommen til verden, og kort tid senere avslørte hun at han hadde fått navnet Wolf Webster.

Nå er det imidlertid blitt kjent at sønnen skal få nytt navn.

UTKLEDD: Kylie Jenner har kledd opp datteren Stormi (1) i et ganske spesielt kostyme til Halloween. Video: Rød Løper Vis mer

Skifter navn

Det skriver Jenner selv i et innlegg på Instagrams historiefunksjon.

«Til orientering så er ikke navnet til sønnen vår Wolf lenger», skriver tobarnsmoren til sine 320 millioner følgere, og fortsetter:

«Vi følte bare virkelig ikke at det var ham. Jeg ville bare dele det, siden jeg ser Wolf overalt», forklarer hun videre.

NYTT NAVN: Kylie Jenner tok til Instagram og delte at sønnen ikke skal hete Wolf lengerr. Foto: Skjermdump fra Instagram
NYTT NAVN: Kylie Jenner tok til Instagram og delte at sønnen ikke skal hete Wolf lengerr. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Realitystjernen som har datteren Stormi (4) fra før, deler riktignok ikke noe mer enn det, så eksakt hva sønnens nye navn kommer til å bli, er foreløpig ikke blitt kjent.

Man skulle kanskje ikke tro at det var mulig å skifte navn så enkelt, men i Norge kan man fylle inn et søknadsskjema via Skatteetatens nettsider, og hvis man er under 18 år krever det samtykke fra foreldre.

REALITY-KLAR? Superstjernene Kendall og Kylie Jenner poserte på det som så ut til å være «Paradise Hotel». Sannheten viser seg med 99% sikkerhet å være en annen. Video: Rød Løper Vis mer

- Må være forsiktig

Da deres andre barn kom til verden var det naturligvis mange som var nysgjerrige på når Jenner skulle avsløre sønnens navn.

Valget om å dele navnet kom imidlertid dagen etter at bestemor Caitlyn Jenner (72) fortalte at hun hadde møtt familiens nye hjerteknuser.

- Jeg har møtt ham. Familien vokser. Kylie fikk sin lille gutt, røpet hun i et intervju med «Good Morning Britain».

UVANLIG SMINKEVIDEO: Kylie Jenner og Khloé Kardashian filmer mens de sminker seg. Det er bare én detalj som gjør det hele litt spesielt. Video: Rød Løper / Youtube.com/Kylie Jenner Vis mer

Denne gangen sørget derimot den stolte bestemora for å vente med å uttale seg før 24-åringen selv hadde annonsert fødselen.

- Jeg må være veldig stille rundt dette. Jeg må være veldig sensitiv og veldig forsiktig når jeg snakker om familien. Men de har det fantastisk. Kylie har det bra. Alle har det fint, sa hun i «Good Morning Britain»-intervjuet.

LES OGSÅ: Viser frem babyen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer