<strong>EKSER:</strong> Ben Affleck og Jennifer Garner ble offisielt skilt i 2018, noe Affleck selv skulle ønske aldri hadde skjedd. Foto: NTB Scanpix
EKSER: Ben Affleck og Jennifer Garner ble offisielt skilt i 2018, noe Affleck selv skulle ønske aldri hadde skjedd. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ben Affleck:

Angrer på skilsmissen

Skulle ønske han aldri forlot ekskona Jennifer Garner.

Publisert

I 2015 annonserte Ben Affleck (47) og Jennifer Garner (47) at de skulle gå hver til sitt, etter ti år sammen. Skilsmissen ble imidlertid ikke gjennomført før i 2018, fordi paret en rekke ganger forsøkte å få forholdet til å fungere.

I 2017 avslørte 47-åringen at han hadde gjennomgått behandling for alkoholisme, etter å ha slitt med alkoholproblemer over en lengre periode.

Skuespilleren har flere ganger uttalt seg om problemene sine, noe han også gjorde i fjor, da han blant annet fortalte at alkoholismen er blitt en del av livet hans.

Den gang hadde Affleck fullført tre rehabiliterings-opphold for avhengigheten. Hans første var i 2001, deretter i 2017 og sist i 2018. I 2018 var det ekskona, som han har barna Violet (14), Seraphina (11) og Samuel (7) sammen med, som oppfordret ham til å få hjelp.

<strong>SKILT:</strong> Ben Affleck og Jennifer Garner har tre barn sammen, men skilte seg i 2018. Her er de avbildet sammen i 2014. Foto: NTB Scanpix
SKILT: Ben Affleck og Jennifer Garner har tre barn sammen, men skilte seg i 2018. Her er de avbildet sammen i 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Mitt livs største anger

I et nytt intervju med New York Times forteller nå 47-åringen åpenhjertig om tiden etter den tunge skilsmissen, som han refererer til som det han angrer mest på i livet, og hvor mye alkoholproblemene faktisk påvirket forholdet.

- Mitt livs største anger er skilsmissen, forteller trebarnsfaren i intervjuet, og legger til at han drakk relativt normalt en god stund etter bruddet, helt til det eskalerte:

- Det som skjedde var at jeg startet å drikke mer og mer etter at ekteskapet falt sammen. Dette var 2015-2016. Drikkingen min skapte åpenbart enda mer ekteskapsproblemer.

Til tross for at det er flere år siden paret gikk hver til sitt, har ekskona vært til stor hjelp når 47-åringen ønsket å komme på bedringens vei.

- Jeg er heldig som har kjærligheten fra familie og venner, inkludert mora til barna mine, Jen, som har støttet meg og tatt seg av barna våre mens jeg har gjort mine ting. Dette var det første av mange steg mot en positiv bedring, forteller skuespilleren.

FORNØYD: Ben Affleck fikk mye oppmerksomhet da han tatoverte hele ryggen sin. Hos «Ellen DeGeneres Show» snakker han om endelig om den. Video: TV3 Vis mer

Prioriterer barna

Som nevnt ovenfor har 47-åringen og ekskona tre barn sammen. Da Dagbladet tok en prat med skuespilleren i mars i fjor, fortalte han hvor viktig de nærmeste har vært i kampen for å komme seg gjennom den vanskelige perioden.

- Jeg er heldig som har et veldig bra sikkerhetsnett rundt meg. Jeg har en terapeut, og andre folk som hjelper meg, sa han den gang.

Han trekker imidlertid fram at tida med barna er det han setter aller høyest.

- Den tiden jeg har med barna mine er det viktigste for meg. Det er noe jeg verner om aller mest, fortalte han, og la til at karriere så klart også står i fokus.

LES OGSÅ: - Han hadde drukket alene i mange dager

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer