EKTEMANN NR. 2: Siden 2011 har Brooke Burke vært lykkelig gift med David Charvet. Paret har to barn sammen.

 Foto: Jen Lowery / Splash News/ All Over Press
EKTEMANN NR. 2: Siden 2011 har Brooke Burke vært lykkelig gift med David Charvet. Paret har to barn sammen. Foto: Jen Lowery / Splash News/ All Over PressVis mer

Angrer på sitt første ekteskap

- Det har vært en hjerteskjærende lekse for meg, sier Brooke Burke.

SEOGHØR.NO: Før TV-stjernen Brooke Burke (42) traff sin nåværende ektemann, skuespilleren David Charvet (41), var hun gift med den amerikanske plastisk kirurgen Garth Fisher (55), kjent fra TV-serien «Extreme Makeover».

- Jeg angrer på at jeg hadde et ekteskap som ikke fungerte. En skilsmisse er noe som betyr «for alltid» for barn, forteller hun til New You magazine, ifølge Life&Style.com.

Fisher og Burke har døtrene Neriah og Sierra sammen fra deres fire år lange ekteskap.

- Jeg angrer på at mine to eldste døtre vokser opp vel vitende om at noen ganger faller familier sammen. Det har vært en hjerteskjærende lekse for meg.

Seks år etter skilsmissen i 2005, giftet Burke seg med Charvet. Paret har datteren Heaven og sønnen Shaya sammen.

- Jeg er glad de ser kjærligheten nå, forteller firebarnsmoren til bladet.

Fikk kreft

I dag føler Brooke seg i tillegg bedre enn på lenge.

I november 2012 avslørte nemlig den tidligere modellen at hun hadde fått kreft i skjoldbruskkjertelen. Heldigvis ble hun operert raskt og en måned senere ble hun erklært kreftfri.

- Det ble en tøff start på 40-årene, men fysisk føler jeg meg bedre nå enn jeg gjorde da jeg var 30. Jeg kjenner meg selv bedre. Jeg har lært å sette grenser. Jeg kjenner kroppen min. Jeg vet hvordan jeg skal kle meg, og jeg har mer livserfaring, forteller hun.

Burke takker også familien for at hun i dag er lykkelig.

- Jeg føler meg mer hel nå fordi jeg har en familie, og jeg er utrolig heldig som har et kjærlig ekteskap med en mann jeg er forelsket i og som er forelsket i meg.

LES OGSÅ: - Jeg vil gjerne bremse aldringsprosessen