Victoria Beckham:

Angrer på silikonen

- Det var et tegn på usikkerhet, skriver 42-åringen. 

MIMRER: Victoria Beckham mimrer tilbake på livet hun har levd i et brev til en yngre versjon av seg selv. Disse bildene er tatt med ni års mellomrom. Foto: NTB Scanpix
MIMRER: Victoria Beckham mimrer tilbake på livet hun har levd i et brev til en yngre versjon av seg selv. Disse bildene er tatt med ni års mellomrom. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

SEOGHØR.NO: Hun har vært et popikon, moteikon og et forbilde for et hav av unge mennesker. Vi har fulgt hennes oppturer og nedturer siden gjennombruddet på 90-tallet, og følger spent med på hva som er hennes neste steg i rampelyset.

I et nylig intervju med Vogue har fotballfrua skrevet et brev til den 18 år gamle Victoria (42), der hun gir råd om alt fra hvordan leve et liv i medias søkelys til ekteskap og kroppspress. Sistnevnte har hun lagt mye vekt på, og her legger hun ikke skjul på noe.

-Vær sterk!

ÅPENHJERTIG: Victoria åpner seg om valg hun kanskje aldri skulle ha tatt, men som har hjulpet på psyken hennes i ettertid. Foto: Scanpix
ÅPENHJERTIG: Victoria åpner seg om valg hun kanskje aldri skulle ha tatt, men som har hjulpet på psyken hennes i ettertid. Foto: Scanpix Vis mer

- Jeg vet at du sliter nå. Du er ikke den peneste, den tynneste eller den beste til å danse. Du har aldri passet inn selv om de du går på skole med er veldig snille jenter, og du har dessuten veldig dårlig hud. Men hold ut- jeg skriver til deg for å trøste deg og tilby deg støtte. OG for å si til deg, kjære 18-åring, vær sterk!

Og Victoria fortsetter. Hun snakker om tiden da hun ble mobbet i skolegården. Tiden da hun sto alene i skolegården iført skoleuniformen sin, mens alle de andre var iført de nyeste trendene. Å være utstøtt i så ung alder gjorde henne tykkhudet. Kanskje mer enn hun selv ante.

Usikkerheten tok overhånd

- Men ikke vær redd. Kompleksene dine vil ordne seg. Du kommer faktisk til å slippe din egen sminke.

- Så fort åttitallet er over vil permanenten legge seg og vekten din vil styre seg selv. På skolen spiser du Supernudler og Frosties fordi de skal være fettfrie, men du vil også prøve andre dumme dietter. Du vil alltid være avhengig av Elnett hårsprayen, selv om du kommer til å tone det ned.

Videre råder hun seg selv til å sette mer pris på kroppen sin. For det er slike valg som har ført til hennes anger. Ung og usikker tok hun et valg som hun nå angrer på i senere tid.

- Jeg burde kanskje si det til deg, ikke gjør noe med brystene dine. Bare vær glad for det du har!

Saken fortsetter under bildet.

STORHETSTIDEN: Popgruppen Spice Girls fikk en av prisene under "The 1997 MTV Europe Music Awards" på Ahoy Stadion. F.v.: Melanie Brown (Mel B), Geri Halliwell, Victoria Adams (senere Victoria Beckham), Emma Bunton og Melanie Chisholm Foto Lise Åserud / NTB / SCANPIX
STORHETSTIDEN: Popgruppen Spice Girls fikk en av prisene under "The 1997 MTV Europe Music Awards" på Ahoy Stadion. F.v.: Melanie Brown (Mel B), Geri Halliwell, Victoria Adams (senere Victoria Beckham), Emma Bunton og Melanie Chisholm Foto Lise Åserud / NTB / SCANPIX Vis mer

Usikkerheten tok overhånd

- Men ikke vær redd. Kompleksene dine vil ordne seg. Du kommer faktisk til å slippe din egen sminke.

- Så fort åttitallet er over vil permanentet legge seg og vekten din vil styre seg selv. På skolen spiser du Supernudler og Frosties fordi de skal være fettfrie, men du vil også prøve andre dumme dietter. Du vil alltid være avhengig av Elnett hårsprayen, selv om du kommer til å tone det ned.

Videre råder hun seg selv til å sette mer pris på kroppen, og ikke ta slike valg. For det er slike valg som har ført til hennes anger. Ung og usikker tok hun et valg som hun nå angrer på i senere tid.

- Jeg burde kanskje si det til deg, ikke gjør noe med brystene dine. Bare vær glad for det du har!

Lykkelig par

I fjor delte Victoria historien om hvordan hun og ektemannen David møttes. De to er som kjent et av verdens mest omtalte par, og hjelper hverandre gjennom tykt og tynt. Det var i britiske Vogue at hun åpnet opp om det første møtet.

FORLOVELSE: Søndag 25.01.98 offentliggjorde Victoria "Posh Spice" Adams og fotballstjernen David Beckham at de skulle gifte seg. Foto: Scanpix
FORLOVELSE: Søndag 25.01.98 offentliggjorde Victoria "Posh Spice" Adams og fotballstjernen David Beckham at de skulle gifte seg. Foto: Scanpix Vis mer

På forespørsel fra magasinet skrev Beckham en spalte om ting hun skulle ønske hun visste da hun var yngre.

- Kjærlighet ved første blikk eksisterer. Det kommer til å skje deg i loungen til spillerne i Manchester United. Du kommer til å bli litt full, så detaljene fra kvelden er litt uklare, skrev hun i magasinet og fortsatte:

- Mens de andre fotballspillerne drikker i baren med kompisene sine, kommer du til å se David med familien sin. Han er ikke kjent engang, men han har et søtt smil, har Beckham skrevet til en yngre utgave av seg selv.

Videre fortalte hun at hun også har et nært bånd til familien sin, som får henne til å identifisere seg med fotballspilleren.

Han skal så ha spurt om nummeret hennes, og ha fått det - på en flybillett. Denne har han ifølge kona tatt vare på.

Happy new year everyone x ❤

Et bilde publisert av David Beckham (@davidbeckham)

LES OGSÅ: La ut nakenbilde av kona mens hun sov

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer