ANGRER: Elisa Røtterud angrer på at hun var med på Robinson Ekspedisjonen i 1999. Foto: SCANPIX
ANGRER: Elisa Røtterud angrer på at hun var med på Robinson Ekspedisjonen i 1999. Foto: SCANPIXVis mer

Angrer på Robinson

Elisa Røtterud angrer bittert på at hun var med på Robinson Ekspedisjonen.

SEHER.NO: Elisa Røtterud (28) ble først kjent for allmenheten gjennom sin deltagelse i den første sesongen av Robinson i 1999, men mange husker henne kanskje best fra hennes eget tv-program "Elisas Univers", som hun fikk i tiden etter oppholdet på øya.


Robinson-deltagelsen åpnet mange dører for Røtterud, likevel angrer hun bittert på at hun var med på realityserien, skriver Se og Hør.


- Jeg angrer skikkelig på at jeg var med og har ikke selvironi på det i det hele tatt.Jeg vil gjerne bli husket for noe annet enn å ha vært på en øde øy, sier hun til kjendisbladet.


Selv om Røtterud er svært negativ til øy-oppholdet, er flesteparten av de tidligere Robinson-deltagerne Se og Hør har vært i kontakt med glad for at de var med på programmet.


Mette Iversen (34), som også var med i den første sesongen av programmet og ble den første såkalte "Robinson-baben", synes opplevelsen var morsom.


Hun innrømmer likevel at det var et stort sjokk å plutselig være "rikskjendis".


- Da jeg var på tv, fikk jeg enorm oppmerksomhet. Jeg fikk sjokk, men opplevde også veldig mye morsomt, sier hun 


Også Linda Camilla Strømsod (33), tidligere befal i Forsvaret og Robinson-deltager i 2000, fikk merke "kjendis-presset" etter sitt opphold på øya.


- Jeg ville ikke vært foruten opplevelsen, men jeg fikk merke at kjendistilværelsen ikke alltid er like hyggelig, sier hun til Se og Hør.


Les mer om Robinson-kjendisene i Se og Hør Weekend


LES OGSÅ: - Angrep Robinson-øya

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.