Angrer på penis-spøk

«The Lovely Bones»-stjernen er blitt rammet av etterpåklokskapen.

EN TROENDE MANN: Mye har forandret seg siden Mark Wahlbergs yngre popstjerne-dager, nå er han en troende katolikk med fire barn... Foto: All Over Press
EN TROENDE MANN: Mye har forandret seg siden Mark Wahlbergs yngre popstjerne-dager, nå er han en troende katolikk med fire barn... Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Ting som var morsomme da man var 21 år gammel, er som oftest ikke like morsomme senere i livet. Det har i hvert fall Hollywoodstjernen Mark Wahlberg (39) fått kjenne på kroppen, skriver BT.

Wahlberg var bare 13 år da han steg til stjernestatus med sin popkarriere, som en del av bandet «New Kids on the Block» som han originalt var medlem i. Men Wahlberg fikk etterhvert nok av «tyggegummipoppen», og meldte sin avskjed ganske fort.

Han debuterte siden som en suksessfull solorapper, og eplekjekk som har var, dedikerte Wahlberg sangen til «min penis».

- Er det noe jeg angrer på i dag, så er det dét. Men den gang synes jeg bare det var morsomt, sier han til Time.

I dag er det nemlig helt andre boller for Mark Wahlberg. Utover det å være en velkjent skuespiller, i tilleg til å ha vært sanger, er 39-åringen praktiserende katolikk, gift med modellen Rhea Durham og far til hele fire barn.

I januar i år fikk paret datteren Margaret Grace, fra før har de Ella (6), Michael (5) og Brendan (2).

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Dette er faktisk samme mann!