Angrer på noen ting han har gjort

- Jeg har vært med på forferdelige ting, sier George Clooney.

ANGRER: Selv om George Clooney har hatt stor suksess med mange filmer, finnes det dem han angrer på.  Foto: STELLA PICTURES
ANGRER: Selv om George Clooney har hatt stor suksess med mange filmer, finnes det dem han angrer på. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den kjekke skuespilleren George Clooney (50) har gjennom sin lange karriere spilt i uttallige filmer og TV-serier, men ikke alle er han like fornøyd med.

-Jeg har laget noen forferdelige TV-serier, og jeg har spilt forferdelig i dem. Og så har jeg vært med i forferdelige filmer. Hver gang en film jeg er med i flopper har jeg lyst til å gjemme meg!, sier Clooney til nettstedet Hello! Magazine.


Den nysingle kjendisen, som ikke ser så singel allikevel, har hatt stor suksess med blant annet «Oceans»-filmene og Midtøsten-thrilleren «Syrania», sistnevnte som han fikk en «Academy Award» for.En av filmene skuespilleren derimot ikke er så fornøyd med er nok horror-filmen «Return of the Killer Tomatoes», som ble spilt inn i 1988.

- Jeg har feilet mange, mange ganger, og har hatt mange hindringer på min vei. Det vanskelige er at man skal tilbake på beina igjen - det gjelder både i filmindustrien og i det virkelige liv, sier han.


Men på tross av mange feilvurderinger har Clooney jobbet seg opp til å bli en av verdens mest ettertraktede skuespillere.

- Det er hvordan man reagerer når alt går galt som er den store testen. Det er den letteste ting i verden når karrieren din kjører på skinner, men det er når det ikke går så bra at man blir satt på prøve, mener han.

Det er tydelig at Hollywood-kjekkasen har bestått den testen, med andre ord...Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Superparet sammen igjen 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer