SNAKKER UT: Rihanna hevder at å få nakenbildene lekket på nettet, var det verste som kunne hendt med henne. Foto: All Over Press
SNAKKER UT: Rihanna hevder at å få nakenbildene lekket på nettet, var det verste som kunne hendt med henne. Foto: All Over PressVis mer

Angrer på nakenbildene

- Det var nedverdigende og flaut...

SEHER.NO: Noen uker etter at Rihanna (21) tidligere i år ble angrepet og overfalt av ekskjæresten Chris Brown, ble flere nakenbilder av stjernen lekket på nettet.

Nå snakker artisten selv ut om følelsen av å se nakenbilder av seg selv bli spredt på Internett.

- Det var det verste som kunne skjedd meg. Det var nedverdigende og flaut, spesielt det at moren min fikk se det, sa Rihanna under et radiointervju med en lokal New York-stasjon.

Chris Brown nektet i etterkant for at det var han som lekket bildene ut på nettet.

Nå hevder Rihanna at hun har lært av alt som har skjedd med henne i år. Forholdet var preget av usikkerhet og kontrollproblemer, men nå mener hun at hun er en sterkere person.

- Jeg er sterkere, klokere og mer oppmerksom. Man forstår aldri hvor mye en persons avgjørelser påvirker personer man ikke en gang kjenner, som for eksempel fans.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nekter for at han lekket nakenbildene