Martine Lunde:

Angrer på leilighetskjøp

Influenseren og tv-personligheten kjøpte leilighet for å komme seg vekk fra ubehagelige hjembesøk fra fremmede.

ANGRER: Martine Lunde (24) kjøpte leilighet for halvannet år siden. I ettertid har hun angret. Foto: Morten Eik / Se og Hør
ANGRER: Martine Lunde (24) kjøpte leilighet for halvannet år siden. I ettertid har hun angret. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I januar i fjor kunne tidligere «Paradise Hotel»-vinner Martine Lunde (24) fortelle at hun hadde kjøpt sin første leilighet.

Hun kjøpte imidlertid nybygg, og måtte derfor vente en stund før leiligheten var ferdig bygget. Ting har imidlertid ikke gått helt etter planen.

Halvannet år etter at hun kjøpte, er det nye hjemmet fortsatt langt fra ferdig, og flere ting har gjort at byggingen har blitt utsatt – blant annet coronapandemien.

- Det har blitt veldig utsatt, noe som er skikkelig kjedelig. Om ting går etter den nye planen får jeg først ta over i april neste år – 2,5 år etter at jeg kjøpte. Jeg angrer så mye, forteller hun Se og Hør.

Martine Lunde og Isabell Eriksen fikk erfare å få et intimt bilde av seg selv spredt på nett. Nå har de tatt kontrollen tilbake. Vis mer

Spontankjøp

Lunde forteller at kjøpet var av det spontane slaget, og at hun bare hadde vært på jakt ei uke da hun slo til.

- Jeg har vært så frustrert over det. Jeg kan ikke forstå hvorfor jeg gjorde det i ettertid. Men det kommer til å være verdt det når den er ferdig. Det er bare ventinga som er så kjip, forklarer hun.

Hovedgrunnen til at hun kjøpte var fordi hun følte seg utrygg i egen leilighet, forteller hun nå.

Tidligere har hun fortalt Se og Hør at hun bor hos tanta si fordi hun ikke tør å være alene hjemme. Dette på grunn av fremmede som banker på hos henne til alle døgnets tider.

- Det har satt en skikkelig støkk i meg, og etter at det skjedde så har jeg bare fått panikk for hver gang det banker på døra, og jeg ikke vet hvem som står på den andre siden. Det er sykt irriterende, for jeg har selvfølgelig lyst til å bo hjemme. Det er mitt hjem, og folk burde ha såpass respekt at de ikke kommer hjem til meg, har hun tidligere fortalt.

KROPPSFOKUS: Programlederaktuelle Martine Lunde blir konfrontert med sin egen fortid på Instagram, og bikinibilder blir et tema. Video: Rød Løper Vis mer

Innstallerte sikkerhetssystem

Det har det ikke blitt noen slutt på, og Lunde føler seg fortsatt utrygg hjemme. Det til tross for at hun har fått installert et omfattende sikkerhetssystem.

- Jeg ville sette opp overvåkningskameraer ute, men det fikk jeg ikke lov til av borettslaget. Men jeg har overvåkningskameraer inne, og alarmer som nærmest går av bare noen banker på ruta. Jeg turte endelig å være hjemme, men plutselig banka det på klokka 23 om kvelden, og da synes jeg det var skikkelig ubehagelig igjen, forteller 24-åringen.

Hun forteller blant annet at hun har fått en pappa på døren med barna sine.

- Jeg klarer ikke å forstå at en voksen mann synes det er greit, som om jeg var en turistattraksjon, sier hun oppgitt.

Den kommende «God Kveld Norge»-reporteren bor heldigvis med både tante, far og besteforeldre i umiddelbar nærhet, noe den familiekjære 24-åringen ofte benytter seg av.

FRIERI: Det var flere som sperret opp øynene da de så Aleksander Sæterstøls siste video på Instagram, sammen med kjæresten Martine Lunde. Video: Rød Løper Vis mer

Håper å flytte sammen

Hun og kjæresten Aleksander Sæterstøl (24), som fant hverandre inne på «Paradise Hotel», har i 3,5 år hatt et avstandsforhold, ettersom han bor i Bergen. For kort tid siden kunne også han melde at han hadde kjøpt egen leilighet.

Hun håper imidlertid kjæresten blir samboer når hun endelig får tatt over leiligheten i Oslo.

- Det går veldig bra for oss med avstandsforholdet, ettersom vi er vant med det. Vi videochatter flere ganger i løpet av dagen, og er veldig flinke til å oppdatere hverandre på hva vi gjør, forteller Lunde.

AVSTANDSFORHOLD: Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl har gjennom hele forholdet bodd i hver sin by. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
AVSTANDSFORHOLD: Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl har gjennom hele forholdet bodd i hver sin by. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer

Da coronapandemien for alvor brøt ut, var de imidlertid fast i hver sin ende av landet, noe som var tungt.

- Vi så hverandre ikke på to måneder, og det var jærskla kjedelig. Men nå har vi møttes flere ganger, så det går fint.

Corona-«Bloggerne»

Under pandemien har også den trettende sesongen av «Bloggerne» blitt spilt inn. Til tross for at hverdagen til Lunde ble roet betraktelig ned i vårmånedene, tror hun det blir en fin sesong.

- Jeg hadde så sykt mye planer for dette året, og trodde virkelig det skulle bli mitt år. Så ble det ikke det, noe jeg synes var veldig kjipt, fordi det var så mye kult jeg ville vise på «Bloggerne». Men jeg tror det blir veldig bra selv om det blir litt annerledes, sier hun uten å røpe noe av hva som kommer.

LES OGSÅ: - Aldri noe jeg kunne sett for meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer