Martine Lunde:

Angrer på leilighetskjøp

Influenseren og tv-personligheten kjøpte leilighet for å komme seg vekk fra ubehagelige hjembesøk fra fremmede.

ANGRER: Martine Lunde (24) kjøpte leilighet for halvannet år siden. I ettertid har hun angret. Foto: Morten Eik / Se og Hør
ANGRER: Martine Lunde (24) kjøpte leilighet for halvannet år siden. I ettertid har hun angret. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I januar i fjor kunne tidligere «Paradise Hotel»-vinner Martine Lunde (24) fortelle at hun hadde kjøpt sin første leilighet.

Hun kjøpte imidlertid nybygg, og måtte derfor vente en stund før leiligheten var ferdig bygget. Ting har imidlertid ikke gått helt etter planen.

Halvannet år etter at hun kjøpte, er det nye hjemmet fortsatt langt fra ferdig, og flere ting har gjort at byggingen har blitt utsatt – blant annet coronapandemien.

- Det har blitt veldig utsatt, noe som er skikkelig kjedelig. Om ting går etter den nye planen får jeg først ta over i april neste år – 2,5 år etter at jeg kjøpte. Jeg angrer så mye, forteller hun Se og Hør.

Spontankjøp

Lunde forteller at kjøpet var av det spontane slaget, og at hun bare hadde vært på jakt ei uke da hun slo til.

- Jeg har vært så frustrert over det. Jeg kan ikke forstå hvorfor jeg gjorde det i ettertid. Men det kommer til å være verdt det når den er ferdig. Det er bare ventinga som er så kjip, forklarer hun.

Hovedgrunnen til at hun kjøpte var fordi hun følte seg utrygg i egen leilighet, forteller hun nå.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer