<strong>BITTER OPPVASK:</strong> Halle Berry og modelleksen Gabriel Aubry gikk i april i fjor fra hverandre etter nesten fire år sammen. Vesle Nahla (3) skal være grunnen til at de to fremdeles krangler åpent. Foto: All Over Press
BITTER OPPVASK: Halle Berry og modelleksen Gabriel Aubry gikk i april i fjor fra hverandre etter nesten fire år sammen. Vesle Nahla (3) skal være grunnen til at de to fremdeles krangler åpent. Foto: All Over Press Vis mer

Angrer på ekteskapene

- Det kunne spart meg for mye tid, kjærlighetssorg og smerte opp gjennom årene.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter flere mislykkede kjærlighetsforhold, erkjenner Hollywoodstjernen Halle Berry (44) at hun ikke kommer til å gifte seg igjen.

- Jeg har gjort alle feil som man kan gjøre når det gjelder kjærlighet. Jeg har vært en idiot, sier hun hun til The Sun.

Til den britiske avisen konstaterer 44-åringen at hun ville vært mye lykkeligere om hun aldri hadde giftet seg og hadde tatt så mange feil valg.

- Jeg skulle ønske at jeg hadde visst at jeg ikke var ekteskapsmateriale. Det kunne spart meg for mye tid, kjærlighetssorg og smerte opp gjennom årene.

«Monster's Ball»-skuespillerinnen giftet seg først med baseballspilleren David Justice i 1993, men paret gikk fra hverandre tre år senere. Det andre giftemålet, med Eric Benet, fant sted i 2001, men paret ble skilt i 2005.

Berrys siste forhold med modellen Gabriel Aubry - som stjernen også har en datter med - endte heller ikke pent. Forholdet mellom de to skal bare ha blitt verre og verre etter at de gikk fra hverandre i fjor, og stridens kjerne er omsorgsretten for deres felles datter Nahla (3).

I dag dater Berry den franske skuespilleren Olivier Martinez, og hun sier til The Sun at hun har lært av sine feil.

- Nå ser jeg klarere og tar bedre valg.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Må kjempe for datteren  


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer