Angrer på den pinlige avsløringen

TV-kjendisen Al Roker angrer på at han fortalte om uhellet i Det hvite hus.

PROFILERT REPORTER: Al Roker (t.v.) har flere ganger møtt presidenten og hans kone, Michelle (nummer to fra høyre). Foto: Stella Pictures
PROFILERT REPORTER: Al Roker (t.v.) har flere ganger møtt presidenten og hans kone, Michelle (nummer to fra høyre). Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det gikk fullstendig galt da den rutinerte «Today Show»-reporteren Al Roker (58) besøkte Det hvite hus.

Den 58 år gamle TV-kjendisen fortalte til Dr. Nancy Snyderman på TV-kanalen Dateline at han ved et uhell gjorde i buksa da han besøkte boligen til presidenten.

- Jeg tror jeg må ha spist noe jeg ikke skulle. Så da jeg gikk bortover til presserommet, tenkte jeg at jeg skulle slippe ut litt luft. Jeg gikk alene og trodde ikke noen kom til å få vite det, men så kom det ut litt mer enn jeg hadde planlagt.

- Du gjorde i buksa? spurte Snyderman.

- Ikke mye, men nok til at jeg merket det.

Nå forteller Roker at han er overrasket over hvor mye oppmerksomhet saken har fått etter at den ble lagt ut på nettet, og sier han angrer på uttalelsene.

- Jeg snakket om hendelsen på «Today Show» flere dager før nettsaken og ingen brydde seg, men med en gang saken ble lagt ut på nettet eksploderte det.

Roker har i tillegg fått tilbud om en rolle i det neste «Jackass»-prosjektet til Johnny Knoxville (41).

- Denne saken gjør dagen min perfekt. Hvis Al Roker noensinne ønsker å gjøre i buksa på Jackass, er han hjertelig invitert.

Roker gjennomgikk i 2002 en bypass-operasjon, noe som skal ha vært grunnen til at han ikke klarte å kontrollere seg. Etter at intervjuet først ble vist på TV skal Roker ha vært svært aktiv på sosiale nettsteder og oppfordret sine tilhengere til å se innslaget. Nå vil Roker helst glemme hele hendelsen.

- Jeg bryr meg ikke. Jeg har en New York Times bestselger med «Never going back», så jeg ler hele veien til banken.
LES OGSÅ:   Gjorde i buksa i Det Hvite Hus 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer