Kristen Bell:

Angrer på datterens navn

Hvis superstjernen kunne valgt på nytt nå, hadde hun nok gjort det.

ANGRER: Kristen Bell forteller hvorfor hun angrer på datterens navn. Foto: Richard Shotwell / AP / NTB
ANGRER: Kristen Bell forteller hvorfor hun angrer på datterens navn. Foto: Richard Shotwell / AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Kristen Bell (41) har spilt i en rekke filmer og TV-serier, og er mest kjent for å ha hovedrollen i tenåringdramaet «Veronica Mars» og som den berømte «Gossip Girl»-stemmen i serien ved samme navn.

Bell har siden 2013 vært gift med komikeren Dax Shepard (46). Sammen har de døtrene Lincoln (8) og Delta (6). Nå er det imidlertid navnet til sistnevnte datter som har fått mest oppmerksomhet.

TILBAKEFALL. Dax Shepard har vært rusfri i 16 år, men sprakk da han skadet hånda si. Slik reagerer kona Kristen Bell. Video: Viaplay Vis mer

- Dritt

Det er i den siste episoden av Bells podkast, «We Are Supported By...», som hun har sammen med skuespilleren Monica Padman, at førstnevnte åpner opp om datterens navn - som i skyggen av coronapandemien har fått en helt annen betdyning.

Deltaviruset er en mutasjonsvariant av Covid-19-viruset, som først ble oppdaget i India i desember 2020. Deltavarianten smitter lettere og fører oftere til sykehusinnleggelse, ifølge FHI.no.

Det var i mai at WHO ga mutasjonen navnet «Delta», da det tidligere bare ble kalt «den indiske varianten».

I podkasten spør Padman venninnen rett ut om hva hun tenker om at datteren heter Delta under disse omstendighetene.

- Det er virkelig noe dritt. Skikkelig bom. svarer «Veronica Mars»-stjernen, og legger til:

- Men jeg håper virkelig at Delta-varianten ikke vil være like sterk som den opprinnelige Covid, og at folk fortsatt vil si «corona».

CORONA: «Basic Bitch»-jentene forteller om at ekstra hensyn måtte tas under innspillingen av intime scener, grunnet en velkjent pandemi. Video: Rød Løper/Dplay Vis mer

Priviligert

Heldigvis for 41-åringen er ikke datteren gammel nok til å forstå de negative assosiasjonene til navnet hennes og hva som egentlig skjer i verden nå. Seksåringen synes heller det er spennende å høre ordet «Delta» rundt omkring.

- Hun er bare seks år så hun synes det er gøy, og hver gang hun hører noen snakke om varianten sier hun sånn: «Navnet mitt!». Så hun synes det er stas.

FORELDRE: Kristen Bell og Dax Sheperd har vært gift i åtte år. Her på rød løper i 2019. Foto: Rob Latour / REX / NTB
FORELDRE: Kristen Bell og Dax Sheperd har vært gift i åtte år. Her på rød løper i 2019. Foto: Rob Latour / REX / NTB Vis mer

Videre forteller hun at datteren er en privilegert ung dame som har det veldig greit, og spøker med at det kanskje ikke er så dumt med denne Delta-varianten med samme navn:

- Kanskje det er en bra ting, fordi livet hennes er veldig enkelt. Hun er privilegert og har utstråling. Hun er som en liten ball med magi, og hun slipper unna med ALT på grunn av det. Enten gir hun deg de valpeøynene, eller så får hun deg til å le - og på grunn av det er livet hennes for lett. Så kanskje hun trenger at dette følger henne, for alltid, understreker Bell.

LES OGSÅ: - Følte meg dårlig da jeg så bildene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer