Ryan Reynolds og Blake Lively:

Angrer på bryllupet

Stjerneparet beklager etter at de giftet seg på en tidligere slaveplantasje i 2012.

SIER UNNSKYLD: Stjerneparet Blake Lively og Ryan Reynolds giftet seg på en tidligere slaveplantasje i USA i 2012. Det er de lei seg for. Foto: NTB Scanpix
SIER UNNSKYLD: Stjerneparet Blake Lively og Ryan Reynolds giftet seg på en tidligere slaveplantasje i USA i 2012. Det er de lei seg for. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I 2012 giftet «Gossip Girl»-stjernen Blake Lively (32) og kanadiske Ryan Reynolds (43) seg i en romantisk vielse i Sør-Carolina i USA.

Men bryllupet har vært omstridt, for skuespillerekteparet giftet seg nemlig på en tidligere slaveplantasje - noe som har fått mange til å reagere. Lively og Reynolds ble viet på Boone Hall, som er en av USAs eldste arbeidsplantasjer.

Stedet har vært et veldig populært sted å gifte seg grunnet sine vakre omgivelser, men mange mener at det er upassende å feire kjærligheten på et sted som sto for grufull behandling av svarte mennesker under slaveriet.

Nå forteller Reynolds i et intervju med forretningsmagasinet Fast Company at han og kona fortsatt er lei seg for at de holdt bryllupet på en tidligere slaveplantasje.

- Det er noe vi alltid vil være dypt og uforbeholdent lei oss for, sier han til magasinet, og forklarer:

- Det er umulig å forsone seg med. Det vi så den gang, var et bryllupssted vi fant på Pinterest. Det vi så i ettertid, var et sted bygget på en ødeleggende tragedie. For mange år siden giftet vi oss på nytt hjemme, men skam opptrer på rare måter. En gigantisk feil som dette kan føre til at du enten stenger av, eller det kan føre til at du handler.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer