Brad Pitt og Jennifer Aniston:

- Angrer på bruddet med Jennifer Aniston

Kilder nær Brad Pitt hevder han fortsatt anser Jennifer som sitt livs store kjærlighet.

ANGRER PÅ BRUDDET: ifølge kilder nær Brad skal han angivellig angre på bruddet med Jennifer, og fortsatt anse henne som sitt livs store kjærlighet. Her er de avbildet mens de fortsatt var gift i 2004, ett år før skilsmissen. Foto: Reuters
ANGRER PÅ BRUDDET: ifølge kilder nær Brad skal han angivellig angre på bruddet med Jennifer, og fortsatt anse henne som sitt livs store kjærlighet. Her er de avbildet mens de fortsatt var gift i 2004, ett år før skilsmissen. Foto: Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Det har vært et tøft år for skuespilleren Brad Pitt (53). Et drøyt år etter at superparet Brad Pitt og Angelina Jolie (42) bekreftet at bruddet var et faktum, har superstjernen håndtert komplisert skilsmisseoppgjør og en utfordrende barnefordeling, samtidig som han har gått i terapi for å få hjelp med sitt alkoholforbruk.

Brad har tidligere selv beskrevet tiden som den verste i hans liv, men året med terapi skal tilsynelatende også ha gitt 53-åringen tid og rom til å tenke over fortiden og kjærligheten.

Ifølge kilder nær skuespilleren, som har uttalt seg til nettstedet In Touche Weekly, skal Brad angivelig ha kommet til konklusjonen at bruddet med ekskona Jennifer Aniston (48) var hans livs største feilgrep.

VAR UTRO: Brad og Jennifer var et av Hollywoods heteste par i starten av 2000-tallet. Men så var han utro med Angelina Jolie, og resten er historie. Foto: NTB Scanpix
VAR UTRO: Brad og Jennifer var et av Hollywoods heteste par i starten av 2000-tallet. Men så var han utro med Angelina Jolie, og resten er historie. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Han har forstått at det å forlate Jennifer for Angelina var et av de største feilgrepene i hans liv, uttalte kilden, og la til:

- Selv om han ikke er forelsket i Jennifer, så forstår han hvor høyt han elsker henne. Brad forteller hele tiden til vennene at han ser alt mye klarere nå, har kilden uttalt til nettstedet.

BERØMT PAR: Jennifer aniston og Brad Pitt var i mange år et av Hollywoods mest berømte par. Her er paret i 2001. Foto: AP
BERØMT PAR: Jennifer aniston og Brad Pitt var i mange år et av Hollywoods mest berømte par. Her er paret i 2001. Foto: AP Vis mer

- Sitt livs kjærlighet

Selv om Brad i dag skal angre på bruddet med sin tidligere kone, kan mye tyde på at konklusjonen kommer for sent. Jennifer har siden 2015 nemlig vært lykkelig gift med skuespiller Justin Theroux (46).

Men Jennifers nye ektemann skal angivelig slippe å bekymre seg over konas eksmann. Brads kjærlighet til Jennifer skal ifølge kilden være så dyp at han aldri ville drømme om å forsøke å ødelegge «Venner for livet»- stjernens nåværende ekteskap.

Men dersom han skulle få en ny sjanse med Jennifer ville han tilsynelatende ikke nølt med beslutningen.

- Han ville tatt en ny sjanse med Jennifer uten å tvile et sekund, fortalte kilden, og la til:

- Han anser fortsatt Jennifer som sitt livs kjærlighet.

Saken fortsetter nedenfor.

Pikant brudd

Jennifer Aniston og Brad Pitt var på alles lepper tilbake i 2005, da Hollywoods mest populære par, annonserte at de skulle skilles etter fem års ekteskap.

«Vi forblir venner og ønsker hverandre alt godt», het det i uttalelsen.

IKKE BARE PÅ FILM: Brad Pitt erkjente at han ble forelsket i Angelina Jolie under innspillingen av «Mr. & Mrs. Smith». Foto: Zuma Press
IKKE BARE PÅ FILM: Brad Pitt erkjente at han ble forelsket i Angelina Jolie under innspillingen av «Mr. & Mrs. Smith». Foto: Zuma Press Vis mer

To måneder etterpå, mens nyheten om bruddet fortsatt var toppstoff i amerikanske medier, møtte Pitt pressen for å promotere sin siste film, actionkomedien «Mr. & Mrs. Smith». Her sto han sammen med medspiller Angelina Jolie.

Men Brad og Angelina var imidlertid ikke bare skuespillerkollegaer. De skjulte nemlig en ganske pikant hemmelighet.

For da det i april samme år dukket av opp bilder av dem, visstnok i het omfavnelse på ferie i Kenya, begynte utroskapsryktene å svirre.

I 2008 erkjente Pitt overfor Rolling Stone at han hadde fått følelser for Angelina Jolie mens han ennå var gift med Jennifer Aniston.

På spørsmål om hvorfor «Mr. & Mrs. Smith» var hans favorittfilm, svarte han følgende:

- Fordi jeg ble forelska.

Ekteskapet hadde gått i oppløsning og Angelina ble utpekt som syndebukken. Rundt om i den vestlige verden kunne man kjøpe T-skjorter med «Team Jennifer» og «Team Angelina».

Det var ikke vanskelig å tolke Jennifers reaksjon på eksmannens «overlapping». Ifølge Daily Mail skal hun ha sagt følgende da Brad og Angelina stilte opp i et magasin sammen juni 2005:

- Han mangler et følelsesgen.

Saken fortsetter nedenfor.

Jennifer Aniston filmes på rød løper og på gata Video licensed from Splash Vis mer

Tolv år etter det vonde bruddet skal Jennifer Aniston mene at Brad Pitt i fjor høst opplevde «karma» da hans ekteskap med Jolie røk.

- Jepp, nå får han oppleve karma, skal hun ha sagt til en nær venn da de diskuterte nyheten, ifølge nettstedet UsWeekly.

Ønsker Jennifer på laget

Men det er ikke bare på den romantiske siden at Brad skal ønske å ha et nærmere forhold til sin ekskone.

I 2001, da Brad og Jennifer fortsatt var et par, startet de produksjonsselskapet «Plan B Entertainment» sammen med den nylig avdøde tv- og filmprodusenten Brad Grey.

Da Jennifer og Brad skilte seg i 2005, solgte Jennifer solgte seg ut av selskapet. Det samme gjorde Grey, som gikk over til rollen som administrerende direktør i filmselskapet Paramount Pictures, noe som gjorde Brad til eneeier av produksjonsselskapet.

Plan B Entertainment har de siste årene stått bak flere suksessrike filmer som «The Departed», «12 Years a Slave» og «Moonlight».

Ettersom Brad de siste årene har trappet opp produksjonen og har fokusert på å produsere flere høykvalitets filmer og tv-serier, ønsker han nå ifølge In Touch Weekly å ha Jennifer på laget.

ØNSKER NYTT SAMARBEID: Brad skal angivelig også ønske å ha med Jennifer på laget i sine fremtidige film-og tv-produksjoner. Her er paret Foto: AP /NTB Scanpix.
ØNSKER NYTT SAMARBEID: Brad skal angivelig også ønske å ha med Jennifer på laget i sine fremtidige film-og tv-produksjoner. Her er paret Foto: AP /NTB Scanpix. Vis mer

Ifølge nettstedet skal Jennifer være positiv til dette, ettersom de jobbet godt sammen i sitt produksjonsselskap.

- Jennifer ville vært henrykt over å vinne en Oskar for beste kvinnelige skuespillere- noe verken hun eller Angelina så langt har oppnådd gjennom sin karriere, la kilden til.

LES OGSÅ: Vil lage sjokkdokumentar om «Brangelina»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer