Madonna:

Angrer på begge ekteskapene

Popdronningen letter på sløret.

EKTEPAR: Det var i 2000 at Madonna og Guy Ritchie ga hverandre sitt ja. Her er de avbildet sammen på filmfestivalen i Cannes i 2008. Foto: David Silpa/UPI/Shutterstock/NTB
EKTEPAR: Det var i 2000 at Madonna og Guy Ritchie ga hverandre sitt ja. Her er de avbildet sammen på filmfestivalen i Cannes i 2008. Foto: David Silpa/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen tvil om at popdronningen Madonna (64) har hatt en suksessfull karriere som artist, og hun vil nok alltid huskes for låter som «Like a Virgin» og «Material Girl».

64-åringen har imidlertid ikke hatt like mye suksess på hjemmebane, og har lagt bak seg to ekteskap. Det ene med skuespiller Sean Penn (62) og det andre med filmregissør Guy Ritchie (53), som hun også deler to barn med.

Nå går hun riktignok ut mot eksene sine.

PROVOSERER: Folk lar seg provosere av Madonnas siste bidrag til kampen mot koronaviruset. Video: instagram/madonna/Rød Løper Vis mer

Angrer på ekteskapene

Tirsdag ble det lagt ut en helt ny video på sangerens offisielle YouTube-kanal. Der svarte hun på 50 spørsmål, som hun strengt tatt ikke nølte med å svare ærlig på.

Madonna ble blant annet spurt om følgende: «Hva er en beslutning du tok, når du ser tilbake, som sannsynligvis ikke var den beste ideen?».

- At jeg giftet meg, responderte hun raskt.

GIFTET SEG: Sean Penn og Madonna var gift fra 1985 til 1989. Foto: REX/NTB
GIFTET SEG: Sean Penn og Madonna var gift fra 1985 til 1989. Foto: REX/NTB Vis mer

For å avklare hvilken ektemann hun siktet til, fulgte hun opp:

- Det gjelder begge gangene.

Det er tydelig at 64-åringen angrer på ekteskapene, og det bunner seg trolig i at begge skilsmissene var ganske rotete, ifølge den britiske avisen Metro.

MADONNA: Ikke alle var imponert over det den aldrende popdronningen presterte fra scenen under Melodi Grand Prix: Video: NRK. Klipp: Kristoffer Løkås/Dagbladet TV Vis mer

Skitne skilsmisser

Madonna var først gift med Sean Penn fra 1985 til 1989. Da de bestemte seg for å gå hver til sitt, skal det ha vært på grunn av mangel på tillit i forholdet deres, ifølge Metro.

I april 1986 angrep Penn nemlig en låtskriver på en nattklubb, fordi han trodde han hadde kysset Madonna. Mannen var bare en som kjente sangeren, men hendelsen skal ha skapt problemer i ekteskapet deres.

PAR: Madonna og Guy Ritchie var gift i nærmere åtte år. Her er de avbildet sammen i London i 2004. Foto: REX/NTB
PAR: Madonna og Guy Ritchie var gift i nærmere åtte år. Her er de avbildet sammen i London i 2004. Foto: REX/NTB Vis mer

Omtrent et tiår senere, nærmere bestemt i 2000, giftet hun seg med filmregissør Guy Ritchie. De søkte om skilsmisse i 2008, og paret oppga uforsonlige forskjeller som grunnen til splittelsen.

Paret skal ha hatt en rekke krangler i tiden før de gikk fra hverandre, vedrørende hvor mye tid hver av dem skulle bruke på å dyrke sine egne karrierer.

- Det er veldig trist. De var et flott par og fantastiske foreldre, men de klarte rett og slett ikke å leve sammen lenger, sa en kilde til The Sun.

CORONABRÅK: Superstjernen Madonna er i hardt vær etter et innlegg på Instagram. Video/foto: Twitter/Instagram/NTB Scanpix Vis mer

I tillegg gikk det også rykter om at Madonna hadde vært utro med baseballstjernen Alex Rodriguez (47) - og at utroskapet var festet på film. Dette nektet hun for.

LES OGSÅ: Letter på sløret om bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer