Angrer på baby-avsløring

Artisten bekreftet gledesstrålende at hun skulle bli mor, men trakk senere tilbake uttalelsene.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Babyrykter svirrer rundt popstjernen LeAnn Rimes (30) etter at hun nylig bekreftet ovenfor en paparazzi at hun er gravid.

Rimes og ektemannen Eddie Cibrian (39) feiret nylig morsdag i Malibu med foreldrene til LeAnn. Da en fotograf spurte sangeren om det snart var duket for en familieforøkelse svarte LeAnn:

- Jepp!

Nå kommer derimot kontrabeskjeden fra Rimes representanter. Ifølge E!News skal country-stjernen ikke være gravid.

Rimes har også tidligere vært utsatt for graviditetsrykter. Senest i februar hevdet kilder nær det berømte paret at de to ventet et barn. Paret skal da ha blitt observert da de forlot gynekologen.

Leann er for tiden stemor til Eddie Cibrians to sønner, Mason og Jake, som han har med ekskona Brandi Glanville.

Rimes ble tidligere i år beskyldt av Cibrians eks-kone Brandi Glanville for å kopiere alt hun gjør. Hun har også skapt overskrifter for å ha skjelt ut en fan på nettstedet Twitter, og brutt sammen i gråt under et intervju. 

Hun ble også beskyldt for å være full under en opptreden på amerikanske «X Factor».

Glanville hevder at Rimes trenger hjelp.

- LeAnn trenger hjelp. Hun virker ustabil og jeg er bekymret. Jeg vil beskytte barna mine, og vil være sikker på at hun er så frisk som mulig, sa Glanville til magasinet Life & Style.  

LES OGSÅ:   - Er hun gravid? 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer