Jennifer Lopez:

- Angrer på at jeg var så seriøs

Åpner opp om å bli eldre.

FORLOVET: Jennifer Lopez forteller i et nytt intervju at hun angrer på at hun var så opptatt av karrieren da hun var yngre. Her er hun sammen med forloveden Alex Rodriguez. Foto: NTB Scanpix
FORLOVET: Jennifer Lopez forteller i et nytt intervju at hun angrer på at hun var så opptatt av karrieren da hun var yngre. Her er hun sammen med forloveden Alex Rodriguez. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Få stjerner har opplevd like mye suksess som verdensstjernen Jennifer Lopez (49). Hun slo gjennom som 29-åring i 1999 med albumet «On the 6», og har siden den gang turnert verden rundt med hitlåter som «Jenny From The Block» og« On The Floor».

Men det er ingen tvil om at stjernen har hatt en lang vei til toppen, og at det har kostet. I et nytt intervju forteller artisten nå at hun angrer på at hun var så opptatt av karrieren da hun var yngre.

49-åringen forteller at dersom hun hadde hatt muligheten til å gi et råd til den unge jenta hun en gang var, ville hun ønsket at hun kunne vært mer avslappet på å bygge karriere - og være mindre seriøs.

- Når du er ung, tror du at du vet alt mulig. Da jeg hadde gitt ut mitt første album, trodde jeg at jeg hadde funnet ut alt, sier Lopez i et intervju med Entertainment Tonight, gjengitt av Contact Music.

Selv om hun gjerne skulle ha slappet mer av tidligere i karrieren, forteller 49 år gamle Lopez at hun også har blitt klokere med årene.

- Det er først i 30-årene du forstår at du ikke vet noe som helst, forteller hun åpenhjertig i intervjuet.

Fyller 50 i juli

Lopez er kjent for å holde seg svært godt, og har en rekke ganger tidligere uttalt til pressen at hun føler seg ungdommelig og tidløs uansett alder.

- Så, når du kommer i førtiårene, starter du på en måte å finne ut av ting. Og så blir du femti og tenker: jeg er bare meg, og det er bra. Det er topp, sier hun videre i intervjuet.

At den spreke tvillingmoren fyller 50 år 24. juli i år, er for mange uforståelig, og hun har tidligere vært åpen om at hun trener mye, mediterer og spiser sunt for å holde seg sprek.

- Jeg er ungdommelig og tidløs uansett alder, avslørte hun i fjor sommer ifølge E! News.

Jobber mentalt

Lopez avslørte også i fjor at hun sverger til mental trening for å holde seg ung.

Stjernen benytter seg daglig av positive affirmasjoner. Dette er setninger du gjentar om og om igjen til deg selv for å programmere sinnet ditt på den måten du selv ønsker.

- Det høres ut som en idiotisk klisje, men det er ikke det. Alder er kun et tall i tankene dine. Bare se på Jane Fonda, sa 49-åringen.

Da stjernen fylte 49 år i fjor, delte hun et bilde av seg selv og resten av familien. På bildet kan man tydelig se stjernens markerte magemuskler.

«If You Had My Love»-stjernen, som har vært kjæreste med syv år yngre Alex Rodriguez (43) siden i fjor vår, drikker også mye vann, tar regelmessige ansiktsbehandlinger og beskytter huden sin med høy solfaktor.

- Hun lener seg virkelig til de grunnleggende tingene i livet som å sove åtte til ti timer hver natt. Hun drikker ikke alkohol. Hun røyker ikke. Hun lever et veldig rent liv, har kjæresten tidligere uttalt om Lopez.

Forlovet seg

Tidligere i år kom også nyheten om at Lopez hadde forlovet seg med Alex «A-Rod» Rodriguez - en forlovelse som ble overskygget av en rekke rykter om at sistnevnte hadde vært utro.

Bare ett døgn etter at paret kunngjorde forlovelsesnyheten, gikk tidligere baseballspiller José Canseco (54) ut mot Rodriguez og hevdet i all offentlighet at 43-åringen har vært utro mot Lopez med ingen ringere enn Josés ekskone, Jessica Canseco. De to var gift i tre år fra - 1996 til 1999.

IMPONERER: I et videoklipp publisert på Jennifer Lopez' Youtube, er det tydelig at datteren Emme (11) er avkom av moren. Her imponerer hun med herlig sangprestasjon. Vis mer

Paret var lenge tause om ryktene, før Lopez til slutt valgte å kommentere ryktene i midten av april.

- Det betyr ingenting. Jeg vet hva som er sant. Jeg kjenner ham, og han kjenner meg. Vi er lykkelige, og nekter å la andre mennesker fortelle oss hvordan vårt forhold skal være. Jeg vet hva slags forhold vi har, fortalte 49-åringen i et radiointervju den gang ifølge Hollywood Life.

LES OGSÅ: - Jeg skal få nytt ansikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer