- Angrer på at jeg prøvde steroider

Nå vil Robinson-Daniel advare andre om å gjenta hans ungdoms-tabbe.

ADVARER MOT DOPING: Robinson-deltageren Daniel Thorp angrer på at han i to uker prøvde anabole steroider i forbindelse med styrketrening. - Jeg ga meg fordi det kun har kortsiktig effekt og vil advare andre mot å prøve det samme, sier han til Seher.no Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
ADVARER MOT DOPING: Robinson-deltageren Daniel Thorp angrer på at han i to uker prøvde anabole steroider i forbindelse med styrketrening. - Jeg ga meg fordi det kun har kortsiktig effekt og vil advare andre mot å prøve det samme, sier han til Seher.no Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
SEHER.NO:  Asker-gutten Daniel Thorp (23) ble raskt utropt til «Robinson-ekspedisjonen»s kjekkas, da han tidligere i år vant plass i realityserien via en konkurranse hos radiokanalen P4.

- Jeg var egentlig litt imot å ha ham med, fordi jeg ikke ha ville ha noen som får meg til å se gammel ut på øya, sa Christer til Seher.no i mars.

Daniel sier til Seher.no at han tar imot komplimentene fra Christer og seerne med et smil, men legger til at den veltrente kroppen ikke har kommet tilfeldig.

- Jeg har trent i mange år, og når jeg er i «normal» modus, blir det fem ganger ganger i uken, både styrke og squash. Nå vurderer jeg en karriere som personlig trener, etter å ha kommet inn på grunnkurs i fitness ved Norges Idrettshøgskole, sier han til Seher.no.

Prøvde steroider
Interessen for trening har imidlertid også ført til at han har blitt beskyldt for å dope seg, noe han tar sterk avstand fra.

Daniel avslører imidlertid at han helt i starten av sin treningskarriere falt for fristelsen til å prøve anabole steroider i to uker.

- Jeg var 16 år og hadde nettopp begynt å trene skikkelig. Via en bekjent fikk jeg tak i steroider. Fordi jeg var dum og raskt ville bygge opp muskelmassen, begynte jeg å ta det. Jeg gikk vel opp sju-åtte kg med muskelmasse og fett før jeg ga meg, sier han til Seher.no.

Robinson-deltageren sier han ga seg med steroidene fordi han innså at de kun ga kortvarig effekt.

- Jeg ble oppblåst i ansiktet, men ellers merket jeg ikke noen bi-effekter. Men slutter man å trene, forsvinner musklene med en gang. Siden jeg isteden har satset på langvarig trening, kan jeg nå gå rundt et halvt år før de begynner å forsvinne. Det er en sunnere stil.

- Ser hvem som doper seg

Thorp hevder doping er svært utbredt på norske treningssentre, og at han kan lett se hvem som tyr til kunstig hjelp.

Det er oftest gruppen mellom 16 og 20 år, og de som er rundt 40 som oftest doper seg. De første vil bli store raskt, mens de andre merker at kroppen begynner å forfalle.

Også på Robinson-stranda benyttet Daniel anledningen til å trene innimellom TV-opptakene.

- Vi hadde en tømmerstokk på ca. 10 kg, som jeg pleide å løfte på. Men jeg gjorde det ikke foran kamera fordi jeg tenkte det ville se teit ut, det ble for dumt, sier han og ler.

Daniel hevder han ikke bryr seg om noen kaller ham for en «boler».

Folk får si hva de vil. Jeg vet sannheten og at naturlig trening er det eneste som hjelper på sikt, sier han til Seher.no.

«Robinsonekspedisjonen» ser du på TV3 søndager kl 20.


Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
Snek seg på bar under Robinson-karantenen