- Angrer på at jeg kastet klærne

«Downton Abbey»-stjernen hevder hun ikke visste at hun kunne si nei til toppløs-scenen.

14.10.2012 Downton Abbey - Series 3, Episode 5. Pictured: Jessica Brown Findlay and Allen Leech Supplied by: Planet Photos Code: 4066 DISTR. STELLA PICTURES Foto: Stella Pictures
14.10.2012 Downton Abbey - Series 3, Episode 5. Pictured: Jessica Brown Findlay and Allen Leech Supplied by: Planet Photos Code: 4066 DISTR. STELLA PICTURES Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespilleren Jessica Brown Findlay har gjort stor suksess i TV-serien «Downton Abbey», som i Norge sendes på NRK.

I den populære serien spiller 23-åringen rollen som Lady Sybil.

For to år siden spilte imidlertid Brown Findlay i den britiske filmen «Albatross». I filmen spiller hun en tenåring som har et forhold til en eldre mann.

I en av scenene prøver Brown Findlay å kjøpe sigaretter, men får beskjed om å bevise at hun er gammel nok. Da river hun av seg toppen, og viser fram brystene, før hun utbryter: «Er dette bra nok?».

Nå forteller skuespilleren at hun angrer på at hun viste fram sine private partier.

- For å være ærlig, så var «Albatross» naivt av meg, og jeg visste ikke jeg kunne si nei. Jeg ante ikke hva som skulle skje, og jeg trodde scenen skulle bli filmet bakfra, sier hun til Radio Times ifølge Daily Mail.

Brown Findlay viser seg også fram lettkledd i den kommende filmen «Labyrinth», men sier hun ikke kommer til å vise seg fram naken igjen.

- Det er nok egentlig noe jeg ikke kommer til å gjøre igjen, ja, forteller hun.

LES OGSÅ: Downton Abbey-stjerne trekker seg
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer