Angrer på at hun såret foreldrene

For to år siden angret ikke Shannen Doherty på noen ting.

LYKKELIG: Shannen har giftet seg med Kurt Iswarienko, og har samtidig forandret mening om sin egen fortid. Nå angrer hun på at hun såret sine egne foreldre. Foto: All Over Press
LYKKELIG: Shannen har giftet seg med Kurt Iswarienko, og har samtidig forandret mening om sin egen fortid. Nå angrer hun på at hun såret sine egne foreldre. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det kan virke som om ekteskapet mellom Shannen Doherty (40) og Kurt Iswarienko har påvirket den tidligere «Beverly Hills 90210»-stjernen.

I boken Doherty ga ut i 2010, «Badass: A Hard-Earned Guide To Living Life With Style And (The Right) Attitude», skrev hun at hun ikke angret på den skandaleforfulgte fortiden hennes.

«Det var fordi den gjorde meg til den personen jeg er i dag», skrev hun i boken.

Nå forteller hun at hun angrer likevel. Doherty snakket ut foran TV-kameraene i en episode av «The Talk», som ble sendt tirsdag i USA.

- Foreldrene mine oppdro meg bedre enn den personen jeg blir framstilt for å være i media. Jeg angrer på at jeg såret foreldrene mine. Det som er morsomt er at man blir mer ærlig jo eldre man blir, sa skuespilleren ifølge People.com.

På 1990-tallet ble det skrevet mye om krangler og et mislykket ekteskap for Doherty.

- Jeg lot mange kjempesjanser gå i vasken. Nå har jeg det fenomenalt, forklarte stjernen.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Giftet seg foran TV-kameraene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer