Angrer på at hun ikke kysset Gosling

Elle Fanning (14) hadde sjansen.

KJENTE SØSTRE: Elle (t.v.) har gått i storesøster Dakota Fannings (t.h) fotspor, og gjør nå karriere som skuespiller i Hollywood. Her er søstrene i Seoul i Sør-Korea forrige uke. Foto: All Over Press
KJENTE SØSTRE: Elle (t.v.) har gått i storesøster Dakota Fannings (t.h) fotspor, og gjør nå karriere som skuespiller i Hollywood. Her er søstrene i Seoul i Sør-Korea forrige uke. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: At den kanadiske skuespilleren Ryan Gosling (32) er populær blant damene er ikke noe nytt.

Men at han har klart å smelte ungpikehjerter helt nede i 12-13-årsalderen er vel ikke helt hverdagskost for en 32-åring.


I februarutgaven av W Magazine avslører skuespiller Elle Fanning (14) at da hun for et par år siden var på Oscar-utdelingens etterfest i Los Angeles hadde mulighet til å gi både seg selv og den kjekke skuespilleren et minne for livet:
 
- Han er veldig høy, og guttene i min klasse er mye lavere enn meg. Han så med andre ord ned på meg, og det var på en måte første gang jeg har opplevd noe sånn. Jeg følte at han stirret meg langt inne i sjelen. Så tok han hånden min og sa: «Det var veldig hyggelig å møte deg». Jeg freaket ut, og hadde ikke mot nok til å kysse ham farvel.

Det er ikke første gang denne uken at kjendisdamer åpner munnen, og avslører saftige detaljer rundt deres Gosling-begeistring.

Etter å ha sett Goslings siste film «Gangster Squad», tvitret nemlig skuespiller Anna Kendrick (27) at hun ble så begeistret for 32-åringen at hun tilfredstilte seg selv - under kinovisningen.

Ryan Gosling er på sin side lykkelig forelsket i skuespillerkollega Eva Mendes.LES OGSÅ: Ryan Gosling mistet rolle etter å ha gått opp 23 kilo

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer