SLÅTT UT: Erik Anders Sæter måtte se seg slått uken før finalen i «Paradise Hotel», takket være Kristian Renè Johansen og Charlotte Helm. Foto: TV3
SLÅTT UT: Erik Anders Sæter måtte se seg slått uken før finalen i «Paradise Hotel», takket være Kristian Renè Johansen og Charlotte Helm. Foto: TV3 Vis mer

«Paradise Hotel» 2018:

Angrer ikke på uventet «Paradise»-valg

Erik Sæter ble sendt ut av «Paradise Hotel» - uka før finalen.

Publisert

Det begynner å tilspisse seg i Mexico på «Paradise Hotel», da det denne uken er duket for semifinaleuke. Kun fire par er igjen på hotellet, og siden Kristian Renè Johansen (27) og Charlotte Helm (21) stakk av med seieren forrige uke, gikk de inn i den nye uken med stor makt.

Allerede ved frokostbordet fikk deltakerne vite at det skulle sjekke ut én person allerede samme kveld, men lite visste de da at det lå et ekstra brev og ventet på Charlotte og Kristian Renè.

De tok fikk nemlig makten til å velge hvem de ville sende hjem. For Erik Anders Sæter (21) sitt store nederlag havnet valget på han, og nordlendingen måtte dermed sjekke ut av det skandaleombruste hotellet.

- De kunne jo bare peke på den de ville ha ut. Det var utrolig dumt at det var de som fikk den makten, forteller Erik til Se og Hør.

Kom for å vinne

Nå som det nærmer seg selveste finalen har deltakerne på hotellet begynt å tenkte annerledes. Og det er nettopp det Erik tror straffet seg for hans del.

GULLRUTEN: - Veldig stas, sa Paradise-deltaker Erik Sæter om kveldens dansepartner. Under Gullruten i Bergen svingte han og statsminister Erna Solberg seg om på dansegulvet. Video: Erik Sæter Vis mer

- Folk har begynt å tenke på stemmer i en eventuell finale, og man vil jo få ut de som kan hanke mange stemmer, sier han, og legger til at det dermed kan være vanskeligere for nyere deltakere å kunne vinne en slik stemmeavgjørelse i finalen.

- De er jo bare der, de har jo ikke sjans til å vinne uansett. Jeg vet det var en del uenigheter mellom Charlotte og Kristian Renè, men den eneste måten å vinne på for nye deltakere er jo å stå i en finale med andre nye deltakere, sier han.

Når det er sagt er ikke Erik bitter for å måtte sjekke ut så nære en finale.

- Jeg kom for å vinne. Jeg kom ikke for å ta en andre- eller tredjeplass. Så om jeg hadde røket i uke to eller nå, blir akkurat det samme, sier han.

Uenige

Kristian Renè og Charlotte legger heller ikke skjul på at det var stor uenighet om hvem de ville skulle sjekke ut av hotellet.

- Det ble litt loddtrekning der. Jeg prøvde å tenke litt annerledes, og tenkte kanskje at det kunne være lurt å spare på Erik slik at jeg kunne spille med han videre. Men jeg angrer ikke på at valget falt på ham, sier Kristian Renè og legger til:

- Han ville jo ha ut meg.

PÆRRA-PREIK: Det er 17. mai, og Kristian René Johansen oppsummerer en mildt sagt underholdende uke på «Paradise Hotel», og vi tar et tilbakeblikk på sesongen så langt. Video: Marie Røssland Vis mer

Heller ikke Charlotte angrer på valget som ble tatt mandag kveld.

- Erik var jo grunnen til at Caroline måtte sjekke ut, og samtidig så er han en person som kan få mange stemmer i en finale. Han var min største trussel der inne. Jeg angrer ikke på valget mitt, sier Charlotte til Se og Hør.

Selv om Erik virket tilsynelatende bitter under episoden der han innser at han ryker, kan Charlotte fortelle at det ikke er noen konflikter mellom dem i dag.

- Vi alle skjønner jo at det er spill der inne. Vi kommer godt overens i dag, sier hun.

Savnet kjæresten

Under oppholdet til Erik oppsto det søt musikk mellom han og den meddeltakeren Ingrid Fosså Aguiluz (21), som måtte sjekke ut noen uker før ham.

Omtrent en måned etter at serien begynte å rulle på skjermen, klarte de ikke lenger å skjule følelsene sine for hverandre.

Overfor Se og Hør bekreftet reality-duoen at de har forelsket seg i hverandre.

- Vi har holdt dette inne en stund etter at vi kom hjem, men ja, vi er kjærester, kunne duoen avsløre i et tidligere intervju med Se og Hør.

Her er vår første collab-video hvor vi forteller om forholdet vårt! We do not own the rights to the music in the video, but have permision from the founders to use it. Gjerne abonner på kanalen til både meg og Erik Anders Sæter. Gi oss en tommel opp og gjerne en kommentar om dere vil se mer av oss sammen på YouTube. Tusen takk til Farmhouse Design og Julian Reed for klærne vi bruker i introvideoen, dere er best! Følg oss gjerne på sosiale medier: Instagram: Ingridaguiluz + eriksaeter Blogg: https://www.ingridaguiluz.no Snapchat: https://www.snapchat.com/add/ingridaguiluz Vis mer

- Vi fikk følelser for hverandre inne på hotellet, og vi har vært flinke til å være med hverandre på utsiden. Vi har blitt bedre kjent, også har ting bare blitt sånn, sa Aguiluz til Se og Hør.

Erik kan derimot fortelle at det var godt å se igjen Ingrid da han sjekket ut av hotellet mandag kveld.

LES OGSÅ: - Denne sesongen har vært helt vill

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer