Angrer ikke på utroskapen

Ronan Keating er ferdig med å ta på seg all skylden for bruddet med eks-kona.

ANGRER IKKE: I et lengre innlegg på Facebook skriver artist Ronan Keating at han er lei av å ta på seg all skylden for bruddet med kona. Foto: Rex Features
ANGRER IKKE: I et lengre innlegg på Facebook skriver artist Ronan Keating at han er lei av å ta på seg all skylden for bruddet med kona. Foto: Rex Features Vis mer

SEOGHØR.NO: I 2010 skapte artist Ronan Keating (38) overskrifter da han angivelig skal ha innrømmet utroskapet ovenfor kona Yvonne Connolly (41).

Paret hadde vært gift i en årrekke da det ble kjent at Keating hadde hatt en syv måneder lang affære med danseren Francine Cornell.

Tidligere har «Tomorrow»-sangeren fortalt at han taklet tiden etter utroskapsavsløringen dårlig, og at han følte seg som en taper.

- Ingen starter et forhold og får barn og tenker at det ikke vil vare. Jeg ser på meg selv som en taper, sa han ifølge The Sun den gang.

I dag er han derimot helt ferdig med å legge seg flat, og i et lengre Facebook-innlegg skriver han at han ikke lenger vil ta på seg all skylden for bruddet med eks-kona.

Saken fortsetter under bildet.

BLE SKILT: Ekteskapet mellom Ronan Keating og Yvonne Connolly tok slutt etter at førstnevnte innrømte utroskap i 2010.  Foto: Pa Photos
BLE SKILT: Ekteskapet mellom Ronan Keating og Yvonne Connolly tok slutt etter at førstnevnte innrømte utroskap i 2010. Foto: Pa Photos Vis mer«Jeg angrer ikke på at ekteskapet mitt tok slutt, det var det jeg ville. Det lå mye mer bak bruddet enn en affære, og forholdet vårt var ødelagt lenge før det skjedde. Jeg har holdt munn og tatt all skylden for å skåne mine barn og eks-kona mi, men nå er det nok. Etter seks år er grensen min nådd», lyder begynnelsen av Keatings innlegg.

«Det er alltid to mennesker i et forhold, og dersom det ikke fungerer er det mer enn én veldig god grunn til det. (...) Vær så snill å respekter alle de involverte partene har gått videre og har det bedre nå enn tidligere», fortsetter artisten.

I dag er Keating gift med TV-produsenten Storm Uechtritz. De to ble smidd i hymens lenker i august i fjor, og er tilsynelatende svært lykkelige sammen; paret deler nemlig titt og ofte søte bilder av hverandre på sosiale medier. 

Keating og Connolly har barna Jack (16), Missy (14) og Ali (10) sammen.

LES OGSÅ: Ronan Keating skryter av sin nye kjæreste