- PERFEKT FOR ROLLEN:  - Hun har vært favoritten helt siden jeg så henne i "Grandiosa"-reklamen, sier  regissør Tommy Wirkola om Jenny Skavlan i rollen som den løsslupne jenta "Chris" i filmen "Død Snø".
- PERFEKT FOR ROLLEN: - Hun har vært favoritten helt siden jeg så henne i "Grandiosa"-reklamen, sier regissør Tommy Wirkola om Jenny Skavlan i rollen som den løsslupne jenta "Chris" i filmen "Død Snø".Vis mer

Angrer ikke på utedosex

- Det gikk veldig fort og gæli, sier Jenny Skavlan

SEHER.NO: "Fatso"-skuespiller og "Skal vi danse"-deltager Jenny Skavlan (22) sparer ikke på kruttet i sin nye film "Død Snø".

I en av scenene i den blodige zombiefilmen - som har premiere 9. januar - simulerer den tidligere stjernen fra "Grandiosa"-reklamefilmene heftig sex på en utedo i Målselv sammen med motspiller Jeppe Beck Laursen (36).

- Jeg tenkte utrolig mye på den scenen da jeg leste manuset. Men det er som å fylle ut selvangivelsen. Når du først har fått satt deg ned, så er det jo ikke så ille likevel. Det gikk uansett veldig fort og gæli, sier hun til VG.

Skavlan påpeker at det hele er gjort med humor.

- Det er ikke akkurat noen vanlig sexscene altså. Det er svart humor på sitt beste - kjemisk fri for linkjoler.

Jennys "filmelsker" Jeppe Beck Laursen innrømmer at han også var nervøs før de skulle spille inn sex-scenen.

- Både Jenny og jeg visste jo godt om denne scenen da vi startet, så det var litt nervøs stemning igjennom hele innspillingen. "Vi skal ha sex på film, liksom". Likevel synes jeg det hele gikk kjempebra - selv om det var massiv tyggis-tygging før selve opptaket den dagen, avslører han.

Jenny er ikke redd for hva hennes virkelige kjæreste Thomas "Finger'n" Gullestad eller familien skal si om hennes nye rolle.

- De har lest manuset, og det er ikke noe pupp og rumpe i selve filmen , så det tror jeg skal gå ganske smertefritt, sier hun til VG.

Også skuespiller-storhetene Ane Dahl Torp og Bjørn Sundquist har roller i filmen.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: - Som å bli dumpa av en type

Se "Død Snø"-traileren her: