TREKANTDRAMA: Malene Wachmann fikk seg en kraftig overraskelse da hun oppdaget at eks-kjæresten Mads Erbøge Andersen og jenta han bedro henne med, Nicoline Stein Lynge også var med i reality-serien "Paradise Hotel" Foto: TV3
TREKANTDRAMA: Malene Wachmann fikk seg en kraftig overraskelse da hun oppdaget at eks-kjæresten Mads Erbøge Andersen og jenta han bedro henne med, Nicoline Stein Lynge også var med i reality-serien "Paradise Hotel" Foto: TV3Vis mer

- Angrer ikke på TV3-sex

- Jeg har alltid gjort det jeg føler for, sier "Paradise"-Malene i eksklusivt intervju med Seher.no.

SEHER.NO: Den danske TV3-serien "Paradise Hotel" har i sommer fått mye oppmerksomhet på grunn av konseptet om at deltakerne må finne seg en sengepartner for ikke å ryke ut.

Serien har også skapt flere overskrifter ved å vise detaljerte scener av deltagere som har sex foran TV-kameraene.

Malene Wachmann fra Rødovre havnet allerede første uken i senga  - med sin eks-kjæreste Mads Mads Erbøge Andersen.

Overraskelse
21-åringen fikk seg en stor overraskelse da hun ankom hotellet og oppdaget at både Mads og jenta han bedro henne med, Nicoline Stein Lynge, var blant de andre deltagerne.

I løpet av kort tid begynte de to kvinnene igjen å kjempe om sin tidligere flamme, men det var Malene som fikk ham med inn på soverommet i løpet av kort tid.

- Det var underlig å se seg selv ha sex på TV, men det skjer jo fordi man er tiltrukket av hverandre. Jeg angrer ikke på noe. Jeg har alltid gjort det jeg føler for. Sex er jo en naturlig ting, sier hun til Seher.no.

- Hvordan reagerte familien og vennene dine?

- Noe av det første jeg gjorde da jeg kom hjem var å fortelle at jeg hadde hatt sex på TV. Mine foreldre syntes ikke det var spesielt gøy, men vi er åpne og de er stolte av meg uansett hva jeg gjør, sier Malene.

- Ble du spurt før du gikk inn i huset om du var villig til å ha sex på TV?

- Ja, jeg svarte at vi får se hva som skjer. Det var ikke noe jeg hadde bestemt meg for før jeg dro.


Ingen kontakt i dag
Malene var sammen med Mads fra oktober 2006 til sommeren 2007, og legger ikke skjul på at de gamle følelsene blusset opp igjen på drømmehotellet i Mexico.

I dag har hun imidlertid liten kontakt med både han og Nicoline, selv om de bor i nærheten av hverandre.

- Jeg snakker ikke med dem privat. Det er skjedd for mange ting. Men det er ingen sure miner når vi møtes, for eksempel på byen.

- På norsk TV har nå også Trine Trine Skouby Rosendahl  - som Mads tidligere har flørtet med på en badeferie - sjekket inn på hotellet. Hva tenkte du når du så henne?

- "Å nei, ikke en til".. Det var liksom nok med Nicoline, hehe.


Sjarmtroll
- Hva er det som gjør Mads så attraktiv blant damene?

- Han er jo et sjarmtroll uten å like. Han får alltid damene til å smile. Det var nok det jeg falt for, sier hun åpenhjertig.

- Serien skapte store overskrifter da den gikk på TV i Danmark. Hvor forberedt var du på det?

- Jeg tror ikke jeg tenkte så mye på hva som ville skje etter at vi kom til Danmark igjen og det kom på TV. Jeg synes det har vært vilt hjemme i Danmark med mediene. Det er fortsatt mange som gjenkjenner meg på gaten. Min søster syntes jeg var vill som dro, men jeg har alltid tatt mange sjanser.

Etter "Paradise Hotel" gikk Malene tilbake til jobben i et dansk kundeservice-firma. Selv om hun ikke angrer på hotelloppholdet, tviler hun på at hun vil bli med på noe nytt reality-program med det første.

- Akkurat nå vil jeg ikke, men man vet jo aldri med fremtiden...

LES OGSÅ: De sover bare urolig
-