SKREMMER MENN?: Drew viste frem tungepiercingen under besøket på "The Elllen DeGeneres Show" nylig.  Foto: YouTube
SKREMMER MENN?: Drew viste frem tungepiercingen under besøket på "The Elllen DeGeneres Show" nylig. Foto: YouTubeVis mer

Angrer ikke på tungepiercing

- Jeg har vært singel siden jeg tok den....

SEHER.NO: Filmskjønnhet Drew Barrymore (33) tok piercing i tunga etter bruddet med ekskjæresten Justin Long (30) i sommer.

Ifølge Barrymore, som for tiden er aktuell med filmen "He's Just Not That Into You", har hun alltid ønsket en tungepiercing, men turte ikke gjøre det før i sommer, skriver The Sun.

Men selv om hun elsker tungepynten, er hun litt bekymret for at den skremmer vekk potensielle kjærester.

Skuespillerinnen har nemlig vært singel siden hun tok den....

- Jeg har hatt den i ni måneder. Jeg tok den og har vært singel siden. Jeg vet ikke helt hva greia er med det. Heldigvis gjorde jeg det kun for meg selv. Jeg har alltid hatt lyst på en, sa Drew da hun gjestet "The Ellen DeGeneres Show" nylig.

Selv om hun alltid har drømt om en tungepiercing, innrømmet Barrymore at hun ikke var helt forberedt på hvor ubehagelig det ville være.

- Etter at det var overstått var jeg litt sånn "åh herrgud, hvorfor skulle ikke noen ville gjøre dette? Det gjør jo ikke vondt i det hele tatt!". Da sa piercingfyren "det jeg ikke har fortalt deg er at det kommer til å være en smule ukomfortabelt de neste ukene". To timer etterpå klarte jeg ikke drikke eller spise, i to uker! humret hun, og la til:

-  Det var jo en fantastisk diett da, på en litt rar måte, en syk og sadistisk diett, men etter det var det bra.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Sammen med eksen igjen?

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.