- Angrer ikke på sexscenen

«Fritt Vilt III»-stjernen kastet klærne for «Hotel Cæsar»-skuespiller.

DEBUTERTE MED SEX-SCENE: Slik så det ut da «Fritt Vilt III»-stjernen kastet klærne foran kamera og Daniel Karlsson i filmdebuten «Lies Inc» i 2004. Foto: Filmweb
DEBUTERTE MED SEX-SCENE: Slik så det ut da «Fritt Vilt III»-stjernen kastet klærne foran kamera og Daniel Karlsson i filmdebuten «Lies Inc» i 2004. Foto: Filmweb Vis mer
SEHER.NO: Fredag er det premiere på en av høstens mest omtalte norske filmer «Fritt Vilt III» med Ida Marie Bakkerud i en av hovedrollene.

Like mye omtale var det ikker rundt 30-åringens spillefilmdebut «Lies Inc» for seks år siden, som ifølge VG kun ble sett av rundt 600 personer før den ble tatt av kinoplakatene.

Den norsk-franske science fiction-filmen inneholdt blant annet en to minutter lang sexscene med en naken Ida Marie og hennes mannlige motspiller - Daniel Karlsson, best kjent for sin rolle som Kenneth Dahl i «Hotel Cæsar».

Til VG sier Bakkerud at hun ikke angrer på naken-scenen.

- Om jeg hadde gjort den scenen igjen? Kanskje ikke. Men jeg angrer ikke på det. Likevel er det viktig å tenke før man kler av seg foran kamera. Det bør være ganske nødvendig før man skal gjøre det på film.

Bakkerud avslører at det også blir lettkledde scener i «Fritt Vilt III».

- Jeg er jo nesten naken i «Fritt Vilt III» også. Men jeg beholder trusa på og filmes bakfra, sier hun til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Beskutt og tvunget til å tilstå