HET NATT: Kristian og Julie fant god kjemi første kvelden på Paradise Hotel, men synes selv det er helt naturlig. Video: Marie Røssland, reporter: Kine Falck Vis mer

«Paradise Hotel» 2018:

Angrer ikke på «Paradise»-sex: - Folk gjør det hele tiden

Kristian Jarland (20) og Julie Grindbakken (21) hoppet til køys allerede første kvelden.

Publisert
Sist oppdatert

«Paradise Hotel»-deltakere som hopper til køys på tv er ikke lenger et spesielt ukjent fenomen. Heller typisk for programmet, tør vi å påstå.

Gjennom ni sesonger har norske tv-seere blitt vitne til mang et intimt øyeblikk mellom diverse, nyetablerte realitydeltakere, der tv-paret Aleksander Sæterstøl og Martine Lunde var blant fjorårets snakkiser.

Og når TV3 har ryddet plass til «Paradise Hotel» for tiende gang på sendeskjemaet sitt, med årets første jubileumsepisode mandag kveld, har nye deltakere allerede overtatt stafettpinnen.

<strong>SPØKEFULLE:</strong> At Kristian Jarland (20) og Julie Grindbakken (21) har hatt sex på tv, tar ingen av dem særlig tungt. Foto: Marie Røssland
SPØKEFULLE: At Kristian Jarland (20) og Julie Grindbakken (21) har hatt sex på tv, tar ingen av dem særlig tungt. Foto: Marie Røssland Vis mer

Angrer ikke

Denne gang er det Kristian Jarland (20) og Julie Grindbakken (21), begge fra Bergen, som sørget for den første sommerfugl-sladden. Da Se og Hør møtte realityduoen på premierefest i Oslo mandag kveld, var begge tydelig på at de ikke gruet seg til å se øyeblikket på tv.

- Det er klart man tenker litt over det etterpå, om det var så lurt å gjøre det på tv, men samtidig er sex helt naturlig. Det var kjekt, og vi koste oss, konstaterer Kristian.

Se videointervju øverst i saken!

Skal vi tro «Paradise»-partneren er tiden der tv-sex var kontroversielt et tilbakelagt kapittel. Hun har selv forklaringen på hvorfor:

- Altså, tenk på alle som har sex på tv akkurat nå. Den eneste forskjellen er at vi gjorde det på tv, under en dyne. Folk har sex hele tiden, vi ble bare filmet døgnet rundt, sier Julie, som legger til at jentene på tv-hotellet måtte «jobbe på høygir» for å få Kristian til sengs.

- Han er en sånn fyr som ikke gjør så mye for å jenter etter seg, og det er nettopp det som gjør ham så attraktiv, mener hun.

FORANDRET SEG: Isabel Raad var for første gang med på «Paradise Hotel» i 2015. I år kan hun sjekke inn på nytt, og Stavanger-jenta legger ikke skjul på at mye har forandret seg siden sist. Video: Marie Røssland Vis mer

Hemmelighetsfulle

- Er dere mer enn venner i dag?

- Ingen kommentar, svarer Julie, før Kristian entusiastisk overtar:

- Dere får vente og se. Du vet aldri. Tenk om vi to skal gifte oss en dag!

Begge er uansett enige om at de ikke kunne hatt en bedre «Paradise»-partner på tv. Kristian og Julie havnet på samme rom i kveldens episode, og bor sammen inntil videre.

- Å ha Julie som partner betyr god stemning, og en jente som aldri holder kjeft, så det er alltid liv i leiren. Jævlig fint, egentlig, sier Kristian.

Julie skryter tilbake:

- Jeg kunne aldri fått en bedre partner enn ham. Han er en lojal og fet type, og jeg er veldig avslappet med ham.

Elsker å være naken

Avslappet må også sies å være stikkordet for Julies første tv-opptreden på tv. I kveldens episode gjør hun det tydelig at nakenhet ikke er noe hun skjemmes over. Tvert imot.

For mens mange «Paradise»-jenter før henne har valgt å dusje i bikini, av nettopp den grunn at tv-kameraer lurer på hvert hjørne, er Julie bestemt på at det aldri kommer til å skje.

- Alle har en kropp, og kropp er noe man skal være stolt over. Jeg gidder ikke dusje med bikini for å skjule kroppen min, dessuten er det uhygienisk, sier hun.

SPENT OG SINT: Erlend Elias Bragstads yngre halvbror, Erik Sæter, er med i årets sesong av «Paradise Hotel». Storebror er spent på hvordan Erik vil gjøre det, men også sint for at lillebror er bortreist. Video: Marie Røssland Vis mer

Kristian presiserer at han liker å ha en partner som «byr på seg selv».

- Det å ha en partner som ikke er sjenert, det er bare gøy. Jeg digger at hun gir faen, og har stor respekt for denne dama, sier han.

Edlere deler blir til info sensurert av den ovennevnte sommerfugl-sladden, hvis noen lurte.

Løy til produksjonen

Tidligere i kveld kunne Se og Hør for øvrig røpe at deltakeren Cathrine Ingebretsen (20) erkjenner å ha løyet til produksjonen i forkant av innspillingen.

20-åringen ga nemlig uttrykk for at hun var singel da hun ble håndplukket til å delta i «Paradise Hotel», noe som er et krav fra produksjonen, men hadde kjæreste da hun satte seg på flyet til Mexico.

HEMMELIG: Cathrine Ingebretsen (20) løy til produksjonen om sivilstatusen og dro til Mexico mens kjæresten ventet hjemme. Video: Marie Røssland, reporter: Kine Falch Vis mer

- Da jeg søkte om være med, og senere var på intervju, hadde jeg ikke kjæreste. Etterpå gikk derimot ting veldig fort. Jeg hadde drømt å være med på «Paradise Hotel» siden jeg var 16 år, så vi ble enige om at jeg skulle reise, fortalte hun til Se og Hør.

TV3 er på ingen måte fornøyd med avsløringen, og understreker overfor Se og Hør at Cathrines avsløring er et kontraktsbrudd.

- Dette fikk vi bekreftet først da hun sjekket ut. Det er jo leit, for et av premissene er jo at man skal være singel. Det et uavklart ennå om det vil få følger, forteller han.

Vil du holde deg oppdatert på «Paradise Hotel»? Meld deg inn i gruppa her.

LES OGSÅ: Her kjefter Triana på «Paradise»-deltakeren

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer