Angrer ikke på Marion-krangelen

Sondre Lerche fortsetter å fyre løs mot «Idol».

KRANGLET: Like før jul gikk Sondre Lerche hardt ut mot «Idol», noe som fikk dommer Marion Ravn til å rase. Foto: Stellapictures
KRANGLET: Like før jul gikk Sondre Lerche hardt ut mot «Idol», noe som fikk dommer Marion Ravn til å rase. Foto: Stellapictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Artisten Sondre Lerche (29), som til våren er å se som mentor i TV 2s nye storsatsning «The Voice», havnet i fjor høst i en Twitter-krangel med «Idol»-dommer Marion Ravn etter å ha uttalt seg negativt om konkurransen.

«Så på Idol i går og må med sjokk/respekt melde at at ingen av de to søte finalistene ville kommet noen vei i #TheVoiceNorge #nivåforskjell»
, skrev han på nettsamfunnet.
 
«Idol»-dommer Marion Ravn svarte øyeblikkelig på meldingen fra den erfarne artisten.

«Alle som vi ikke sendte videre er jo de som har meldt seg på The Voice. Så det TVILER jeg på! Jenny er en fantastisk artist!», kontret hun, og utdypet senere overfor Seher.no hva hun mente om Lerches utsagn.

- Det syntes jeg var frekt. Han vet ikke hva han prater om. Han har vel ikke sett ordentlig på dem, uttalte Marion til Seher.no.

I et intervju med Dagbladet Fredag, snakker Sondre Lerche om hva som motiverte ham til å rakke ned på «Idol».

- Jeg hadde jo aldri sagt ja til dette hvis jeg bare skulle sitte og mene i øst og vest om mennesker jeg aldri har møtt før. De som tar seg best ut på skjermen er ofte de som kommer lengst også. Og det er ikke nødvendigvis de som er de mest spennende, sier Lerche til avisen.

I «The Voice», der Sondre Lerche er mentor sammen med Hanne Sørvaag, Magne Furuholmen og Yosef Wolde-Mariam, går konseptet ut på at deltagerne blir plukket ut kun på grunn av stemmen. Utseendet har nemlig ingenting å si.

Lerche tror det vil styrke vinnerens sjanse til å gjøre suksess etter at programmet er over.

- Det har vel blitt bevist et par ganger nå at de som er penest og synger finest på TV ofte er de samme som man glemmer etterpå. Altså, mange er flinke, men de mangler retning. Min jobb som mentor, eller vår jobb, da, er å hjelpe dem til å bli mer tydelige, sier Lerche til Dagbladet Fredag.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Sondre Lerche vet ikke hva han prater om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer