Angrer ikke på jobbskiftet

Calle Hellevang-Larsen er svært fornøyd med sine nye TV-makkere.

STUNT-REPORTER: Calle Hellevang-Larsen er Ylvis-brødrenes stunt-reporter i "I kveld med Ylvis". Showet hadde premiere mandag kveld.  Foto: TVNorge
STUNT-REPORTER: Calle Hellevang-Larsen er Ylvis-brødrenes stunt-reporter i "I kveld med Ylvis". Showet hadde premiere mandag kveld. Foto: TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video nederst i saken.   

SEHER.NO: Mandag debuterte Calle Hellevang-Larsen (34) som stuntreporter i  «I kveld med Ylvis», sammen med vennene Bård (29) og Vegard (32) Ylvisåker. Hellevang-Larsen har kjent brødrene lenge, og synes det er flott å jobbe sammen med dem.

- Bård, Vegard og jeg har kjent hverandre ganske lenge. Vi er gode venner og har kanskje en intern humor som kan slå begge veier.

Hellevang-Larsen er kjent som en del av humortrioen Raske Menn, sammen med Øyvind Rafto og Anders Hoff, men «avslører» at han foretrekker Ylvis-brødrene.

- De er mye bedre makkere, sier han med glimt i øyet.

Hellevang-Larsen hadde jobbet hele dagen, og var sliten, men fornøyd etter endt show.

- Det er alltid vanskelig å vite hvordan folk tar det, men jeg syntes det gikk bra.

Mange seere er nok enig med stuntreporteren i at det gikk bra. Ifølge TVNorge var det hele 458 000 som fikk med seg premieren på «I kveld med Ylvis». Hellevang-Larsen hadde ikke tid til å bli lenge på premierefesten fordi han og Ylvis-brødrene skulle tidlig opp for å jobbe med neste ukes program.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ylvis spionerte på "Senkveld"-gutta   [obj:media:10076]


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer