Angrer ikke på fyllekulene

- Jeg har fått vist meg som person. Det er jeg glad og stolt over, sier Svein Østvik.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   I april kunne Seoghør.no avsløre at Svein Østvik (52) denne høsten gjør comeback som reiseleder i TV3-serien «Charterfeber».

Svein Østvik har i flere år vært den mest profilerte deltageren i realityprogrammet, og har gjort seg bemerket med sine ville fyllekuler.

Til Seoghør.no innrømmer TV-profilen at han har gjort noen tabber som han gjerne skulle ha vært foruten, men angrer ikke på episodene. Østvik er i stedet fornøyd med å ha fått vist frem seg selv og sin personlighet.

- Største tabba sånn rent personlig var når jeg drakk for mange shots. Det syns jeg var å gå langt. Det angrer jeg på… Det er jo ikke noe vits å angre. Jeg har samvittighet, så jeg vet at det er ting som er i grenseland for hva som er forsvarlig. Men jeg har fått vist meg som person, og stort sett så har det vært  med glimt i øyet. Det er jeg også glad for og stolt av.

Svein er fullt klar over at han ofte har dummet seg ut på TV-skjermen, men klarer likevel å le når han ser tilbake på deltagelsen i programmet.

- Jeg har dummet meg ut så mye, så det blir som å lese en bok som er like stor som den største boka. Det blir en bok som man kan skrive i resten av livet mitt, hvis man skulle skrevet om alt det dumme jeg har gjort.

Får følge av taxisjåfør
Nå er derimot Svein klar for en ny sesong og ser frem til å ta fatt på en ny charterferie. I år har Seoghør.nos lesere kunnet bestemme hvem som skal bli Charter-general Svein Østviks reisefølge. 

Nå har dommeren falt, og den endte med en eksklusiv billett til taxisjåføren Gunnar Berg (37) fra Halden. 

- Dette er jo helt fantastisk. Jeg gleder meg veldg. Seerne kan forvente seg mye moro, jeg skal kjøre på, jubler han når Seoghør.no ringer for å gratulere med seieren. 

Gunnar sier han er en erfaren charterturist, og har blant annet vært 25 ganger i Hellas, og gleder seg til en ny tur til varmere strøk. 

Siden han er ungkar, ser han også frem til å prøve lykken hos det motsatte kjønn. 

- Jeg vet ikke hvor lenge turen varer, men jeg må jo i hvert fall prøve å sjekke flere damer enn Svein, sier han og humrer. 


LES OGSÅ:  Vil lage kjendisversjon av «Luksusfellen» 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer