Angrer ikke på ekteskapet

For Scarlett Johansson var det eneste rette å gifte seg med Ryan Reynolds.

VALGTE RETT: Selv om ekteskapet tok slutt etter to år, angrer ikke Scarlett Johansson på at hun giftet seg med Ryan Reynolds.  Foto: Stella Picures
VALGTE RETT: Selv om ekteskapet tok slutt etter to år, angrer ikke Scarlett Johansson på at hun giftet seg med Ryan Reynolds. Foto: Stella Picures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I desember i fjor gikk Scarlett Johansson (27) og Ryan Reynolds (35) fra hverandre etter to års ekteskap. Reynolds og Johansson har vært svært tause om privatlivet, men i et intervju med amerikanske Cosmopolitan forteller «Lost in Translation»-stjernen at hun aldri har angret på sitt første ekteskap.

- Det er det beste jeg noen gang har gjort. Når noe føles rett, skal man gjøre det. Å gifte seg var riktig fordi det føltes så naturlig, sier hun til Cosmopolitan.

Travelt opptatt
Både Scarlett og Ryan er to av verdens mest kjente skuespillere og var under hele forholdet travelt opptatt med hver sin karriere. Ifølge 27-åringen var dette en av årsakene til bruddet.

- Forhold er veldig kompliserte og ekteskap er en prosess. Jeg var nok ikke forberedt på opp- og nedturene, og at man må jobbe hardt for å få det til å fungere. Begge var veldig travle og vi tilbrakte mye tid hver for oss, sier skjønnheten. 


Sjalu
Det tidligere paret skal ha gått fra hverandre som venner, men Johansson skal ha vært svært sjalu da Reynolds nylig begynte å date «Gossip Girl»-skuespilleren Blake Lively.

Johansson er for tiden singel, men har etter skilsmissen blitt koblet til Sean Penn og Justin Timberlake.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg skjønner ikke hva folk skal med Facebook  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer