- Angrer ikke på at jeg meldte meg på

Tårevåt avskjed for den utstemte «Top Model»-deltageren...

FIKK KRITIKK: Barannik fikk kritikk etter fotoshooten på Karl Johan. Men de andre deltagerne mente at hennes bilde langt fra var det verste. Foto: TV3
FIKK KRITIKK: Barannik fikk kritikk etter fotoshooten på Karl Johan. Men de andre deltagerne mente at hennes bilde langt fra var det verste. Foto: TV3 Vis mer
SEHER.NO: I mandagens episode av «Top Model» på TV3 ble det klart at Darja Barannik måtte forlate konkurransen, etter at hun til slutt stod sammen med Thea Sofie Rabbum Karlsen i utvelgelsen.

- Jeg tok det fint, men det er klart det er kjipt, for når man er med i en konkurranse, vil man jo komme lengst mulig. Og jeg er et veldig konkurranse-innstilt menneske, sier Barannik til Seher.no.

For den utstemte deltageren ble oppholdet i TV-programmet helt annerledes enn det hun hadde forventet.

- Hele konkurransen var helt annerledes enn det jeg trodde på forhånd. Jeg ble overtalt av noen i castingen om å melde meg på, men lærte fort at det var et veldig stort «reality-preg» over det hele. Det er snakk om å lage bra TV, og fokuset på selve modell-biten forsvinner kanskje litt. Men jeg angrer ikke på at jeg meldte meg på.

«Top Model»-deltagerne skulle i mandagens episode gjennom en fotoshoot, der de måtte posere toppløse i en boks midt på Karl Johan i Oslo. Barannik forteller at Mona Grudt hadde forlatt fotoshooten da det var hennes tur til å bli fotografert. Likevel mener hun at hun gjorde en grei jobb foran kameraet.

- Da det var min tur til å fotograferes, hadde Mona Grudt allerede forlatt settet. Så det var bare meg og stylisten, noe som gjorde meg forvirret. Men jeg fikk høre fra de andre jentene at jeg absolutt ikke hadde det dårligste bildet, så jeg mener jeg burde blitt der lenger, sier hun til Seher.no.

Det ble tårevått da Darja møtte søsteren Katharina, som fortsatt er med videre i programmet, etter at hun ble stemt ut.

- Da jeg så at hun begynte å gråte, begynte jeg også å gråte. Jeg satte pris på reaksjonen fra de andre jentene. De sa de så på meg som deres største konkurrent. Det var jo veldig koselig å høre. Men de som bestemmer hvem som skal ut, har vel litt andre kriterier enn selve modellkriteriene.

Til Seher.no forteller Darja at hun har lyst til å satse på en karriere som modell, til tross for at hun ikke kom lenger i «Top Model».

- Jeg har fått positive tilbakemeldinger, og har lyst til å satse på det. Jeg har fått en del modelltilbud etter at jeg var med i serien, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Toppløse modeller skapte kaos på Karl Johan