Angrer han på bruddet?

– Innser at gresset ikke alltid er grønnere på den andre siden, skriver Scott Disick.

BLE DUMPET: Scotts ville festing har i flere år slitt på forholdet hans med Kourtney Kardashian, men det var bilder av ham og eks-kjæresten i het flørt som gjorde at realitystjernen til slutt dumpet ham. Foto: Scanpix
BLE DUMPET: Scotts ville festing har i flere år slitt på forholdet hans med Kourtney Kardashian, men det var bilder av ham og eks-kjæresten i het flørt som gjorde at realitystjernen til slutt dumpet ham. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SAVNER FAMILIEN: Scott har tre barn sammen med eks-kjæresten Kourtney Kardashian; Mason og Penelope (avbildet), og lille Reign. Foto: Scanpix
SAVNER FAMILIEN: Scott har tre barn sammen med eks-kjæresten Kourtney Kardashian; Mason og Penelope (avbildet), og lille Reign. Foto: Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Scott Disick (32) har vært i hardt vær siden det i forrige måned dukket opp en rekke oppsiktsvekkende bilder av ham og eks-kjæresten Chloe Bartoli (25).

Paret ble blant annet sett mens de matet hverandre, koste seg sammen på en solseng og ga hverandre ømme berøringer.

Kort tid senere kom nyheten om at stjernens kjæreste gjennom ni år og mor til hans tre små barn, Kourtney Kardashian (36), hadde avsluttet forholdet deres for godt.

«Scott har ikke vært hjemme hos familien på over en måned og Kourtney har mistet tålmodigheten. Hun må gjøre det som er det beste for barna», sa en kilde til nettstedet TMZ den gang.

Saken fortsetter under bildet.

I kjølvannet av bruddet har Scott gjort betalte opptredener på diverse fester, men det er svært sjeldent at han viser frem noe annet enn en alvorlig mine for kameraene.

Skal man dømme utifra 32-åringes nyeste Instagram-oppdatering (over), ser det ut til at mangelen på smil skyldes at han savner Kourtney – til tross for at han allerede har blitt fotografert kyssende med en ny, mystisk blondine.

«Når du innser at gresset ikke alltid er grønnere på den andre siden», skrev realitystjernen til bildet av et bordkort.

Bildet er tatt i én av hans bestevenners bryllup, J. J. Corsini, og det kan altså virke som at den kjærlighetsfylte dagen gjorde inntrykk på Scott.


LES OGSÅ: Her tar han seg endelig tid til sønnen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer