Angrer du nå, John?

Katy Perry strålte på Nickelodeon Kids Choice Awards. Se video.

SEOGHØR.NO: Katy Perrys (28) ekskjæreste, John Mayer (35), må ha angret på avgjørelsen om å dumpe den amerikanske popstjernen da han så henne på den røde løperen til Nickelodeon Kids Choice Awards 2013.

Perry kom i en avslørende kjole, og stjal oppmerksomheten fra blant andre Kristen Stewart og Selena Gomez.

28-åringen kom i en to-delt kjole som viste sangerens trenede mage og formfulle kropp. Til kjolen hadde hun svarte pumps.

Sangeren virket ikke preget av det nylig bruddet, der hun smilende gikk nedover den, for anledningen, lilla løperen. Det virker som om Katy følger sitt eget råd om å fortsette med å være positiv og leve livet til det fulle.

- Lev livet hver eneste dag som om du skulle bli utslettet av en meteor, skrev Perry på Twitter tidligere samme dag.

Katy konkurrerte med Adele, P!nk og Taylor Swift for prisen som «Beste kvinnelige artist» og stakk til slutt av med prisen.

- Jeg elsker barna! Bli på skolen og vær forsiktige!, var Katys melding til fansen etter at hun mottok prisen på scenen.

Selvom Katy Perry og John Mayers nylige brudd er parets andre på relativt kort tid, forteller venner av paret at alt håp om en gjenforening ikke er ute.

- Hun lar et lite vindu være åpent. Det er ikke over før det er over. Man må se hvordan det hele utspiller seg, sier en kilde til Daily Mail.

LES OGSÅ: Skriver bok om eksen

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
DIETT: Katy Perry sverger til «The 5-Factor Diet». Fem måltider med maksimalt fem ingredienser hver dag. Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Foto: Stella Pictures
ANGRER?: Katy Perrys ekskjæreste John Mayer må ha angret på brudet når han så Perry den røde løperen til Nickelodeon Kids Choice Awards. Foto: All Over Press