Paul Rudd:

Angrer: - Burde ikke vært her

Seriesuksessen skulle by på ubehag for skuespilleren.

MIMRER TILBAKE: Paul Rudd dukket opp i «Friends» mot slutten av serien. Her avbildet med Jennifer Aniston. Foto: REX / NTB
MIMRER TILBAKE: Paul Rudd dukket opp i «Friends» mot slutten av serien. Her avbildet med Jennifer Aniston. Foto: REX / NTB Vis mer
Publisert

Skuespiller Paul Rudd (53) har en lang CV med en rekke film-og seriesuksesser. Blant annet ble han introdusert i niende sesong av «Friends». Der spilte han Mike Hannigan, ektemannen til Lisa Kudrows karakter, Phoebe Buffay (59).

Nå innrømmer Rudd at seriens siste episode ble en ubehagelig dag for ham.

REAGERER: Flere reagerer på en stemmevane Jennifer Aniston hadde da hun spilte i «Friends». Vis mer

- Alle gråt

I et intervju med frokostshowet «The Heart», forklarer stjernen at han følte seg litt malplassert.

- Det var veldig gøy, og de var fantastiske! Hele greia var litt surrealistisk, det å være en del av det, fordi jeg kom inn helt på slutten, forklarer Rudd i intervjuet, gjengitt av CNN.

Skuespilleren medvirket i 17 episoder av «Friends», noe som overrasket ham. «Ant Man»-stjernen var nemlig ikke klar over at han skulle spille i så mange episoder.

VEKKER REAKSJONER: I et klipp fra 1998 kan se den tidligere «Late Show»-verten David Letterman sutte på «Friends»-stjernen Jennifer Anistons hår. Nå har videoen funnet sin vei tilbake til sosiale medier. Foto: NTB / CBS Vis mer

Følelsen av å ikke helt høre til, slo for alvor inn i seriens siste episode.

- Jeg visste ikke at jeg skulle være med i så mange episoder som jeg var. Det føltes rart, da jeg var i den siste episoden tenkte jeg: «jeg burde ikke være her». Jeg følte jeg satt på første rad og så ting jeg ikke skulle se. Alle gråt, det var så emosjonelt, og jeg bare sto der og liksom: «wow».

Spøkte med en gråtende Aniston

Rudd har tidligere fortalt at han spøkte med hovedrolleinnehaver Jennifer Aniston (54) for å lette på stemningen under innspillingen den siste episoden.

Da han fikk øye på en gråtende Aniston, vitset han med sin korte tid i «Friends».

POPULÆR: «Og nå er vi Instagram FRIENDS også. Hei Instagram», skrev den amerikanske stjernen Jennifer Aniston på Instagram. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV Vis mer

- For å bryte isen gikk jeg bort til henne og sa: «Vi gjorde det. For en utrolig reise det har vært». Den vitsen falt så flatt, fortalte Rudd på «The Graham Norton Show», ifølge Independent.

LES OGSÅ: «Advarer» fansen etter tabbe

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer