Angrer aldri

Tor Fløysvik mener han alltid gir riktig dommerpoeng.

STRENG: Fløysvik er kjent som en streng, men rettsferdig dansedommer.  Foto: Stella Pictures
STRENG: Fløysvik er kjent som en streng, men rettsferdig dansedommer. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Vurdering av andres prestasjoner og innsats er dagligdags kost for «Skal vi danses» Tor Fløysvik. Som en av de fire dommerne i TV2-programmet har han sett mange flotte dansetrinn og mindre heldige øyeblikk på parketten, men han er aldri i tvil når det er tid for å gi poeng. 

- Jeg har ingen karakterer jeg angrer, sier Fløysvik til Seoghør.no. 

Programmet sendes live, noe som er en ekstra utfordring for både deltagerne, programlederne og dommerne, men Tor står for alt han har sagt på direkten. 

- Jeg har stort sett følelsen av at jeg har orden på tingene. Når det er live-TV prøver jeg å holde fokus, og det jeg sier skal stå i forhold til karakteren. Jeg har ikke hatt så mange blemmer i høst, men skjer det tenker jeg bare «skitt au». Folk skjønner at man kan bomme og ha en dårlig dag, forteller han. 

Dommerne er kjent for å være strenge, men lørdag fikk Cathrine Larsåsen årets første toppscore for sin quickstep. Fløysvik har blitt beskyldt for å ha et ekstra godt øye til de kvinnelige deltagerne, men prøver alltid å være rettsferdig.  

- Herregud, hvilken mann er det som ikke er svak for jenter? Men jeg prøver alltid å være profesjonell og jeg har lang erfaring. Det er fem menn og to kvinner som har vunnet «Skal vi danse», men kanskje det skjer en forandring i år. Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Får ingen frierbrev  


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer