Kylie Jenner:

Angrepet utenfor butikk

Juleshoppingen til Kylie Jenner gikk ikke som planlagt.

PELSPRESS: Kylie Jenner (t.h) har flere ganger vist seg i pels de siste årene - til skuffelse for mange. Lørdag ble hun omringet av demonstranter da hun var ute på juleshopping i Los Angeles. Her poserer hun og bestevenninnen Anastasia Karanikolaou i matchende kåper med revepels. Foto: Instagram / Kylie Jenner
PELSPRESS: Kylie Jenner (t.h) har flere ganger vist seg i pels de siste årene - til skuffelse for mange. Lørdag ble hun omringet av demonstranter da hun var ute på juleshopping i Los Angeles. Her poserer hun og bestevenninnen Anastasia Karanikolaou i matchende kåper med revepels. Foto: Instagram / Kylie Jenner Vis mer
Publisert

Den amerikanske tv-stjernen og forretningskvinnen Kylie Jenner (23) får kritikk for «alt» hun gjør. Med millioner av øyne rettet mot henne hele tiden, er det alltid noen som skal mene det ene eller det andre om måten hun kler seg på, om hvordan hun oppdrar barnet sitt og om hva hun burde spise.

Hun lever derfor tidvis under særdeles mye press, og kan knapt nok bevege seg rundt i hjembyen i California uten å bli forfulgt av fotografer og fans. Dette har hun også lært seg å leve med, men det er ikke alltid at personer som oppsøker henne offentlig har gode intensjoner.

Denne helgen ble hun nemlig omringet på shopping - av sinte dyreaktivister. TMZ skriver at realitystjernen var innom Moncler i Beverly Hills lørdag kveld, men at hjemturen ikke gikk helt som planlagt.

OMRINGET: Fotografer var til stede da demonstrantene omringet Kylie Jenners Rolls-Royce på lørdag. Ingen skal ha blitt skadet. Foto: Splash News / NTB
OMRINGET: Fotografer var til stede da demonstrantene omringet Kylie Jenners Rolls-Royce på lørdag. Ingen skal ha blitt skadet. Foto: Splash News / NTB Vis mer

Omringet av demonstranter

Moncler er kjent for å selge pels og andre produkter laget av dyr, og Jenner er like kjent for å bruke disse plaggene. Flere ganger de siste årene har hun vist seg i lodne kreasjoner av blant annet mink og rev, til fansen og dyrevernernes store frustrasjon.

Hun hadde ikke på seg pels under shoppingturen på Rodeo drive, men aktivistene fikk likevel øye på henne.

GODT GJEMT: Kylie Jenners juleshopping gikk ikke helt som planlagt. Her haster hun seg inni bilen utenfor Moncler-butikken. Foto: Splash News / NTB
GODT GJEMT: Kylie Jenners juleshopping gikk ikke helt som planlagt. Her haster hun seg inni bilen utenfor Moncler-butikken. Foto: Splash News / NTB Vis mer

Det tok ikke lang tid før de plutselig hadde omringet Rolls-Roycen hennes, og livvaktene hennes skal fysisk ha måttet fjerne sinte demonstranter.

«Skam deg», «du er et monster» og «dyr blir flådd levende» er bare noe av det de skal ha ropt hennes vei, mens Jenner forsøkte å haste seg unna. Protesten skal ha foregått like i nærheten av butikken, men flyttet seg altså realitystjernens vei da hun ble oppdaget av demonstrantene.

Sjåføren hennes skal ha forsøkt å rygge unna raskt, men det skal ha tatt tid. Flere medier melder om at flere av aktivistene også skal ha klart å komme seg oppå bilen, men at de raskt ble fjernet.

Hun kom seg unna uten å bli skadet. Bilder fra hendelsen viser et stort antall aktivister rundt bilen hennes. Jenner hadde selv på seg jakke med høy krage og munnbind, så det var ikke lett å tolke reaksjonene hennes - men hun må utvilsomt ha vært redd.

LETTKLEDD: Kylie Jenner har hevet seg på «Carole Baskin»-trenden på Tiktok, og det går ikke ubermeket hen. Vis mer

- Hykleri

Det er imidlertid ikke første gang realityprofilen opplever noe sånt. Det er heller ikke første gang hun får kritikk for å bruke pels. I januar ble det baluba da Jenner, etter å ha skrevet emosjonelt om dyrene som døde i den store skogbrannen i Australia, delte bilde av sine nye tøfler i minkpels.

Hun delte et bilde på Instagrams historiefunksjon av en brannmann med en koala i armene, hvor man kan skimte flammene fra skogbrannen i bakgrunnen.

«Over en halv milliard dyr har blitt drept i Australia. Dette knuser hjertet mitt», skrev Kylie.

SVINDYRT: Kylie Jenners tøfler fra Louis Vuitton i minkpels sørget for sterke reaksjoner fra fansen og aktivister. Foto: Skjermdump
SVINDYRT: Kylie Jenners tøfler fra Louis Vuitton i minkpels sørget for sterke reaksjoner fra fansen og aktivister. Foto: Skjermdump Vis mer

Kort tid etter at 23-åringen delte det ovennevnte bildet, fulgte hun opp med nok et bilde - hvor hun stolt viste fram sine designer-tøfler fra franske Louis Vuitton, laget av ekte minkpels.

Dette fikk flere til å se rødt, særlig siden bildet av pelstøflene ble delt kort tid etter at Kylie hadde uttrykt sin sorg over alle dyrelivene som har gått tapt.

«Først deler hun at hun føler seg knust over dyrene som døde i Australia som følge av brannen, før hun deretter deler bilde av seg selv med tøfler laget av minkpels. Dette er det største hykleriet i 2020», skrev en kritiker.

Jenner har for øvrig holdt tett om kritikken - både den gang og nå etter aktivist-angrepet i helgen.

LES OGSÅ: - Jeg elsker deg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer