Miles Teller:

Angrepet på toalettet

Skuespilleren forteller at to menn gikk løs på ham på do.

SKAL HA BLI SLÅTT: Miles Teller forteller om en angivelig voldshendelse. Foto: REX / Shutterstock / NTB
SKAL HA BLI SLÅTT: Miles Teller forteller om en angivelig voldshendelse. Foto: REX / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Skuespiller Miles Teller (34), kjent fra blant annet «Whiplash» og «Divergent», er for tida på ferie på Hawaii sammen med kona Keleigh Sperry (28).

Det skal imidlertid ikke ha vært en helt fredfull og avslappende tur.

Kjendisnettstedet TMZ meldte fredag at skuespilleren ble slått til av en mann på do i en restaurant han var på med kona. De skrev også at mannen som skal ha slått Teller i ansiktet var bryllupsplanleggeren til ekteparet.

Han hevder visstnok at skuespilleren skylder ham 60 000 dollar, eller i overkant av en halv million norske kroner, for jobben fra 2019. Det skal også ha vært bakgrunnen for basketaket på do.

KAOS: Det blir kaos i lørdagens episode av «Kompani Lauritzen» når deltakerne blir «angrepet». Video: TV 2 Vis mer

«Aldri møtt dem før»

Politiet har bekreftet hendelsen til blant andre People, men forteller at ingen er arrestert. Saken blir etterforsket.

Nå har også Teller uttalt seg om hendelsen. Det gjør han i et innlegg på Twitter. Uttalelsen kommer som følger av at en sportsreporter delte et wrestlingklipp på samme plattform hvor han fleipet om hendelsen.

«Jeg ble angrepet av to karer inne på en do. Aldri møtt dem før i mitt liv, men ja, wrestling-sekvensen er kul, kompis», skriver han.

Reporteren responderte siden med en beklagelse.

Også kona har kommentert hendelsen. Hun skrev på Instagrams historiefunksjon at ektemannen ble angrepet av to ukjente menn, og at han ble holdt fanget på doen. Hun skrev også at det er «fullstendig feil» at Teller ble slått som følge av den angivelige pengekonflikten.

- IDIOTER: Jan Thomas ble opprørt - og skamfull - da han hørte historien om Edvin som ble slått ned på bussen, angivelig fordi han er homofil. Video: Dorholt / Langsem / Rydning Vis mer

- Hun holder meg rolig

Som nevnt var det på ferie med kona at hendelsen skjedde. Sammen ferierte de med Tellers skuespillerkollega Shailene Woodley (29) og hennes nye flamme, NFL-spiller Aaron Rodgers (37).

Paret møttes allerede i 2013, og i 2019 ga de hverandte sitt ja i et romantisk bryllup.

Det skjedde bare kort tid før pandemien tok over livene til millioner av mennesker, og folk ble rådet til å holde seg hjemme. Karantenelivet skal imidlertid ha vært ganske deilig for skuespilleren og kona.

STABILT FORHOLD: Miles Teller har vært kjæreste med Keleigh siden 2013. I 2019 tok de forholdet ett steg videre og giftet seg. Foto: Broadimage / REX / NTB
STABILT FORHOLD: Miles Teller har vært kjæreste med Keleigh siden 2013. I 2019 tok de forholdet ett steg videre og giftet seg. Foto: Broadimage / REX / NTB Vis mer

- Vi bare er med hverandre. Hun holder meg rolig. Det er ganske fantastisk, uttalte han til Men's Health, og la til at pandemien faktisk har gjort forholdet sterkere.

- Med en gang du gifter deg så gjør du den ultimate forpliktelsen, men livet er mye mindre stressende. Du bare vet at den personen alltid kommer til å være der, fortsatte han.

LES OGSÅ: Ble slått ned på direkten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer