Angrepet på scenen

Sikkerhetsvaktene styrtet til under Justin Biebers konsert i Dubai.

ANGREPET: Søndag kveld ble Justin Bieber angrepet under en konsert i Dubai. Han ble ikke skadet, og skal ha fortsatt konserten.  Foto: All Over Press
ANGREPET: Søndag kveld ble Justin Bieber angrepet under en konsert i Dubai. Han ble ikke skadet, og skal ha fortsatt konserten. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Norge har nettopp fått erfare hvilke hysteriske tilstander Justin Bieber (19) må leve med hver dag. Hundrevis av Beliebere patruljerte Oslos gater for å finne tenåringsidolet, da han i midten av april holdt tre konserter på Telenor Arena. 

Søndag kveld gikk det nesten galt under en konsert i Dubai. Bieber satt ved pianoet på scenen og sang da en person kommer løpende mot ham og kaster seg over ham. Det melder det amerikanske nettstedet TMZ, som også har fått tak i en amatørvideo av hendelsen.  

Sikkerheten rundt superstjernen er svært streng og i løpet av få sekunder hadde Justins livvakter kastet seg over inntrengeren og lagt ham i bakken. Det hele ser svært dramatisk ut og Biebers piano velter i alt kaoset. 

- Gutten var en fan. Sikkerhetsvaktene fikk kontroll på ham. Alt var bra og Justin fortsatte showet, sier en kilde nær Bieber til Us Weekly. 

Bieber lot seg ikke sette ut av hendelsen og fortsatte konserten som om ingenting hadde hendt. Han skal ikke ha blitt skadet. 


LES OGSÅ: «Justin Bieber er homofil»
Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer