BLE ANGREPET: Lindsay Lohan og hennes kjæreste Samantha Ronson skal ha blitt angrepet av en 38 år gammel mann da de onsdag forlot en nattklubb i Scotsdale, Arizona. Her er de fotografert ute på byen i New York tidligere denne måneden. Foto: All Over Press
BLE ANGREPET: Lindsay Lohan og hennes kjæreste Samantha Ronson skal ha blitt angrepet av en 38 år gammel mann da de onsdag forlot en nattklubb i Scotsdale, Arizona. Her er de fotografert ute på byen i New York tidligere denne måneden. Foto: All Over PressVis mer

Angrepet på nattklubb

- Jeg elsker henne, skrek mannen, mens han løp mot Lindsay Lohan.

SEHER.NO: Til tross for et skandaleår fylt med bilulykker, rehabopphold og sitt mye omtalte kjærlighetsforhold til DJ-en Samantha Ronson (31), har ikke Lindsay Lohan (22) mistet grepet på sine fans.

Men av og til kan det gå i lengste laget, noe Lindsay fikk erfare onsdag, da en ivrig tilhenger gikk til angrep på henne i et forsøk på å oppnå kontakt.

Lindsay var på vei ut av nattklubben Jackrabbit Supper Club & Lounge i Scotsdale, Arizona, da en 38 år gammel mann ifølge nettstedet FemaleFirst stormet mot henne.

- Jeg elsker henne, jeg elsker henne, ropte mannen mens han løp mot stjernen. Men angriperen ble raskt lagt i bakken av sikkerhetsvaktene .

- Mannen har en historie som en av Lindsays forfølgere. Plutselig innså at han var rett ved Samantha og ble veldig opprømt. Da angrep han Lindsay med en gang sier nattklubb-sjefen Dan Wierck til ABC15, ifølge TMZ.com.

Ifølge nettstedet FemaleFirst har politiet foreløpig ikke blitt tatt ut noen siktelse mot mannen.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: - Brast sammen i krampegråt