Angrepet med hvitt pulver

- Det mest sinnssyke jeg har opplevd, sier Kim Kardashian.

Publisert
SEOGHØR.NO: Kim Kardashian (31) stråler ofte på den røde løperen, og sjarmerte fans og fotografer da hun ankom et hotell i Hollywood for å reklamere for sin nye parfymekolleksjon «True Reflection».

Men ikke alt gikk etter planen. Under et intervju stormet en ukjent kvinne frem til realitystjernen og kastet hvit pulver over hennes plettfrie antrekk.

Kardashian skal ha blitt både sjokkert og overrasket over hendelsen, men tok det hele med fatning og gikk på toalettet der hun fikset på håret og børstet av klærne sine.

Kardashian ble flau, men tok det hele med godt humør.

- Det var nok det rareste, uventete og mest sinnssyke som har skjedd med meg. Tidligere i kveld sa jeg til sminkøren min at jeg trengte mer pudder, og jeg fikk masse pulver her, sa Kim til underholdningskanalen E!.

Senere samme kveld kom brannvesenet til arrangementet og avgjorde at det mystiske hvite pulveret var vanlig mel. Ifølge nettstedet celebuzz er det antatt at kvinnen demonstrerte mot Kims bruk av pels.

Moren Kris Jenner var også tilstede og spøkte med pulverstuntet.

- Ring sikkerhetsvaktene hvis noen kommer mot meg med noe, sa hun til E!.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Gjorde narr av sin gravide kjæreste  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer