POPULÆR: Alexander Rybak er en populær mann i Russland, men oppmerksomheten har også ført ham opp i dramatiske situasjoner. Her er han imidlertid på hyggelig fest i den norske ambassaden i Moskva etter seieren i den internasjonale MGP-finalen i fjor. Foto: Anders Myhren / Seher.no
POPULÆR: Alexander Rybak er en populær mann i Russland, men oppmerksomheten har også ført ham opp i dramatiske situasjoner. Her er han imidlertid på hyggelig fest i den norske ambassaden i Moskva etter seieren i den internasjonale MGP-finalen i fjor. Foto: Anders Myhren / Seher.noVis mer

Angrepet med balltre

Russlandbesøket ble mer dramatisk enn Alexander Rybak hadde regnet med.

SEHER.NO:  Alexander Rybak (23) har blitt en populær mann i Russland etter fjorårets seier i den internasjonale MGP-finalen i Moskva, men til bladet =Oslo avslører han at all oppmerksomheten også har ført til dramatiske situasjoner.

Under et besøk i vårt naboland skal kun en snarrådig innsats fra en livvakt ha reddet Rybak fra å bli angrepet av en mann med balltre.

- I Russland kommer staten med vakter til meg. En gang kom en gæren fyr med balltre mot meg. Han var faktisk ute etter meg, men en vakt dro ham opp etter veggen. Det finnes aviser som leier sånne folk for å få noe å skrive om, sier han til magasinet ifølge Dagbladet.

I mai sa Rybak til svenske Aftonbladet at han også ble truet i Norge etter seieren i den norske finalen i fjor.

- Jeg har blitt hoppet på og dyttet på gaten. De sa at min seier var det verste som har hendt Norge noensinne. Jeg tror at det har å gjøre med at jeg er fra Hviterussland, sa "Fairytale"-sangeren.

Når det gjelder forholdet til sine mange kvinnelige fans, spøker imidlertid Rybak med at det ikke er han som trenger beskyttelse.

- Jenter må beskyttes mot meg. Jeg ansetter jo vakter for at de skal holde meg unna jentene, sier han til =Oslo.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.   
 


LES OGSÅ: -Eksene vil ha meg tilbake