Brooklinn Khoury:

Angrepet av pitbull

Modellen opplevde marerittet da hun besøkte kusinen sin.

ANGREPET: Brooklinn Khoury ble brutalt angrepet av kusinens pitbull. Foto: Skjermdump Instagram
ANGREPET: Brooklinn Khoury ble brutalt angrepet av kusinens pitbull. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Amerikanske Brooklinn Khoury (22) er en profesjonell skateboarder og modell. For et drøyt år siden opplevde hun marerittet under et familiebesøk i Arizona, USA.

I begynnelsen av november i fjor reiste 22-åringen på besøk til kusinen sin for å slappe av og kose seg med litt jentetid. En dag hadde de kommet hjem etter å ha fikset neglene og gjort et par andre ærender.

Hjemme i kusinens hus ventet hunden hennes Diesel, en åtte år gammel pitbull. Khoury hadde møtt hunden mange ganger tidligere, og satte seg ned for å klappe den.

- Han løp rett mot ansiktet mitt. Jeg sto, mens hunden hang bokstavelig talt fast i leppen min, forteller hun til People.

SKADET: Frithjof Wilborn vil ikke glemme sin deltakelse i «Fangene på Fortet» med det første. Nå må han kanskje operere. Reporter: Jonas Hammer. Video: Celina Morken/ Thea Hope/Rød Løper Vis mer

- Blod overalt

22-åringen hev seg umiddelbart ned på gulvet og fulgte hodet til hunden, slik at leppen ikke skulle revne.

- Hver gang han bevegde seg, flyttet jeg meg etter. Til slutt kjente jeg noe som slapp taket. Og så var det noe som fløy og traff veggen.

Da hun reiste seg opp måtte hun trekke pusten dypt for å komme til seg selv igjen. Men plutselig kjente hun blodsmak i munnen.

- Jeg så ned og hele skjorten min var tilgriset av blod. Det var blod overalt.

På gulvet så hun en rosa klump, og skjønte etter hvert at det var leppen hennes. Det var ikke lett å se, men til slutt kjente hun igjen en liten kvise ved leppen hun hadde irritert seg over tidligere den dagen.

Khoury reagerte lynraskt og pakket leppen inn i en serviett før hun hastet til legevakten. Likevel var det for sent - legene klarte ikke å redde leppen hennes.

SKADE: Aksel Hennie fikk varige mén etter filminnspillingen av «Immortal», en actionfilm lagt til andre verdenskrig i Finland. Vis mer

- Redd for fremtiden

Modellen bestemte seg raskt for at hun ville dele sin opplevelse med følgerne sine på Instagram. Bare få dager etter den brutale hendelsen postet hun er ærlig innlegg fra sykehussengen.

«Noen ganger vet vi ikke hvorfor ting skjer med oss, og jeg klarer ikke å forstå hvorfor dette skjer med meg. Den 3. november ble jeg hardt skadet da en pitbull gikk til angrep på ansiktet mitt. Hele overleppen og deler av nesetippen er revet av», forklarer 22-åringen til sine over 120 000 følgere.

På bildet ligger hun i en sykeseng og holder en bamse. Over munnen har hun en bandasje. Hun legger til at hun prøver å holde motet oppe, men innrømmer at hun er redd:

«Det er sprøtt hvordan livet ditt kan endre seg så dramatisk i løpet av et sekund. Jeg prøver å være så positiv som jeg kan rundt hele denne situasjonen, men jeg skal være ærlig å si at jeg er redd for fremtiden min, og om jeg noen gang vil kunne smile igjen eller spise normalt. Dette er begynnelsen på en lang reise».

LES OGSÅ: To brudd på én dag

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer