Angrepet av Paradise-seer

- Han rev meg ned på gaten og begynte å kaste stein.

BLE ANGREPET: Cathrine Tinnesand ble mandag kveld angrepet av en Paradise-seer i nærheten av sitt hjem i Oslo. - Han rev meg i bakken og kastet is og stein på meg, sier hun til Seher.no. Foto: Anders Myhren, Seher.no
BLE ANGREPET: Cathrine Tinnesand ble mandag kveld angrepet av en Paradise-seer i nærheten av sitt hjem i Oslo. - Han rev meg i bakken og kastet is og stein på meg, sier hun til Seher.no. Foto: Anders Myhren, Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Cathrine Tinnesand (24) har fått mye oppmerksomhet så langt i «Paradise Hotel», men mandag kveld opplevde hun reality-deltakelsens bakside, da hun ble angrepet av en TV-seer i nærheten av sitt hjem i Oslo.

- Jeg gikk meg en tur i 23-tiden for å roe meg etter å ha sett mandagens episode av «Paradise Hotel», da jeg plutselig kjente en arm som tok tak i jakken min. Det var en beruset mann i 25-års alderen, som la meg i bakken, mens han ropte «Du har ødelagt livet til Pernille» om og om igjen, sier en sjokkert Cathrine til Seher.no.

Hun antar at personen mannen siktet til er Paradise-deltakeren Pernille Vedeler, som måtte forlate det skandaleombruste hotellet etter at Emil Løvstad valgte bort henne til fordel for Cathrine forrige torsdag.

Etter at Cathrine etter hvert kom seg på beina, gikk hun raskt vekk mannen, men det var ikke slutten på angrepet. Overfallsmannen begynte nemlig å bombarderere henne med steiner og isklumper.

- En av isklumpene traff meg i bakhodet, og jeg sliter fortsatt med hodepinen. Jeg hadde problemer med å sove i hele natt, fordi jeg var redd jeg hadde fått hjernerystelser, sier Cathrine, som hevder hun ellers ikke har noen synlige skader.

Cathrine skriver på bloggen sin at hun bare har fått positive tilbakemeldinger når hun har møtt fans på gaten.

Hun har bestemt seg for å benytte seg av TV3s psykologtilbud etter angrepet, men vet foreløpig ikke om hun kommer til å anmelde episoden.

- Jeg hadde tenkt til det, men vet ikke om det har noen hensikt, det var jo ikke noen vitner.. Heretter vil jeg imidlertid ta forholdsregler å kun gå langs opplyste gater, hvor det er andre mennesker, sier hun til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901! 

LES OGSÅ: - Det var som å kysse en pappeske